The CityGirl

Forrygende Fredag

Selvom jeg synes, at jeg har vadet i en hel del crap de sidste par uger (her nævnes i flæng en hund, der måske er syg, måske ikke, indbrudsforsøg i bil, udsigt til værkstedsregning, udsigt til opkrævning af parkeringsbøde, generel arbejdsløshed plus det løse), så er jeg ikke for fin til at få optur, når der rent faktisk sker noget godt. Og denne dag er simpelthen helt igennem forrygende! Dels fordi jeg kom i tanker om ordet ‘forrygende’, som jo er … ja, forrygende.

Men mest fordi jeg blev ringet op og kaldt til samtale på et absolut awesome job – og så lidt fordi sæson 3 af House of Cards har premiere i dag.

Så selvom jeg måske burde støvsuge i dag, og sikkert vaske noget tøj og formentlig burde skrive et par ansøgninger osv., så har jeg tænkt mig at lade al hverdag være hverdag, og smide mig på sofaen og være lidt selvfed sammen med Frank Underwood. For det må man godt når man har lidt at have det i – eller bare er Frank.

Det er en forrygende fredag – og jeg kan faktisk ikke komme i tanker om noget, der kan ødelægge det.

Categories: arbejdsløs

Shit I say to my dog III » « En hel mark af solsikker!

2 Comments

  1. Held og lykke med jobsamtalen. Jeg håber at den ender positivt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑