The CityGirl

Fødselsdag med terror-krymmel

I sidste måned var vi alle Charlie. I dag er franskmændene danskere, men jeg er Københavner. Det var jeg i går. Det er jeg i dag. Og det vil jeg også være imorgen.
En Københavner, der har fødselsdag i dag. På dagen, hvor Danmark blev ramt af terror. Så det har unægteligt været en anderledes fødselsdag.

På en måde startede min fødselsdag i går, hvor jeg var til fest i København K, hvor festen (og resten af København) blev gidsler i terror. Pludselig var gaden spærret af og området fyldt med politi med våben. Pludselig sad festen og så skiftevis TV2 News og ud af vinduet – og alle stod febrilsk med deres telefoner og forsøgte at finde ud af, hvad der skete.

Det var ganske surrealistisk, men da vi hverken kunne gøre fra eller til, så måtte festen fortsætte. Jeg tror måske det var meget godt, at vi ikke alle gik hvert til sit der, og at vi i stedet var nødt til at drikke lidt flere øl og danse lidt mere og være lidt mere sammen.

Klokken blev kvart over fem, før jeg var hjemme, langt senere end den oprindelige plan – og betydelig mere fuld end planlagt. Derfor startede min fødselsdag også med nogle aflysninger, da jeg var nødt til at blive lidt ædru og frisk…

Men jeg fik spist kage med familien, fik den sejeste tegning af mini-niecen og havde nogle timer i familiens skød, hvor alt var så normalt, som det kan være en dag som i dag.
Og selvom jeg godt kunne have undværet terror-krymlen på fødselsdagen, så har det været min fødselsdag – og måske netop på en dag som i dag, er det vigtigt at være sammen og spise kage.

Jeg håber, at du har været sammen med nogle i dag (og måske spist kage?), for der er faktisk ikke meget andet der giver mening.

Categories: fødselsdag

Ytringsfrihed er ikke argument for håneret » « Happy fucking Fredag d. 13 til mig!

3 Comments

  1. The CityGirl

    18. februar 2015 — 01:23

    Mange tak :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑