The CityGirl

Overskudsfattig

Giovanni døde i morges. Eller havde forstoppelse. Eller hvad fanden der kan være galt med en espressomaskine, som nægter at spytte espresso ud. Han fik ellers The Royal Treatment i går aftes og blev renset og nusset efter alle kunstens regler. Så jeg havde bare en lille smule svært ved at mønstre noget som helst andet end et “Fuck you! You fucking selfish bastard!” når jeg klokken 7.45 stadig ikke havde fået vredet noget kaffe ud af ham.

Og når man derefter skal ud i et vejr, der insisterer på at regne en ind i hovedet uanset hvilken retning man går i, så er det faktisk umuligt at indeholde noget som helst overskud.

Ligesom det heller ikke hjælper at man skal stå i overfyldt offentlig transport, hvor man altid ender med at stå tæt op af dem, der ikke har været i bad. Ville det være for meget forlangt at insistere på, at hvis man skal tage offentlig transport i supermyldretiden, så skal man lige tage et hurtigt bad? For det er ret svært at holde vejret fra Nørrebro til Amager….

På den lyse side så har jeg nu fortjent at udskyde støvsugning og oprydning til imorgen, og i stedet ligge brak på sofaen med en pose chips.
(Og hvis ikke Giovanni er kommet til live igen imorgen tidlig, så får jeg muligvis et sammenbrud. Men det er først imorgen!)

Categories: sammenbrud, uventet drejning

Man gjorde Giovanni fortræd » « 10 grunde til at afskaffe Januar

6 Comments

 1. Det er ALTID dem, man kommer til at stå ved siden af i et overfyldt transportmiddel! Eller dem, der lugter herre meget af parfume eller cigaretrøg – ikke fedt for den med mega sensitiv lugtesans!

  • The CityGirl

   17. januar 2015 — 17:02

   Ja, den slår bare aldrig fejl!
   Sidste gang jeg tog bussen ind til byen ved 19-20 tiden fandt jeg ud af hvorfor jeg normalt cykler; folk har jo et decideret misbrug af parfume! Sjovt nok primært helt unge og helt gamle…. ;-) Ved ikke hvordan jeg lugtede da jeg kom frem, men jeg gætter på at min egen parfume var blevet overdøvet undervejs….

 2. I dag i metroen sad jeg overfor ham, der hev en uindpakket spegepølsemad op af lommen

  • The CityGirl

   17. januar 2015 — 17:04

   Ej…. Hahaha! Jeg ved ikke hvad jeg skal sige…. Og så lige spegepølse, som næsten kun er overgået af makrel…… Hvilket leder en hen til spørgsmålet; folk der vælger at spise deres mad på arbejde ved skrivebordet i det kæmpe åbne kontorlandskab: HVORFOR skal de altid spise den allermest stinkende mad?! Kan de ikke selv lugte det?? Det er altid æg eller makrel eller svensk pølseret.

 3. Man kan glæde sig over at det ikke var ruten Østerport – Odense med bumletog, mega forsinkelser, verdens værste tømmermænd og en, der inisterede på at spise verdens mest stinkende ostemad lige over for…. Hvorefter hun gik igang med at gnave gulerødder h-e-l-e fucking vejen!

  Hell is other people. Beklager. Men det er derfor kollektiv transport ALDRIG kommer til at slå billismen.

 4. Og er lige kommet hjem fra biografen, hvor ham ved siden af åbenbart anser det som et udtryk for vestlige dekadence at vaske sig. Set en hel film siddende med siden til og trækkende vejret gennem mit tørklæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑