The CityGirl

Man gjorde Giovanni fortræd

Hvis jeg havde vidst at Giovanni virkelig døde i torsdags og ikke bare spillede skuespil, så havde jeg nok været mindre rasende og mere medfølende. Jeg mener, jeg er jo ikke et dumt svin og jeg elskede virkelig Giovanni!

Men som så meget her i livet, så tog jeg også Giovanni for givet. Det var først efter at strømmen var slukket og han stod der uden en duft af kaffe om sig, at det gik op for mig, at min livskvalitet faldt med 2000 %.

Panisk og febrilsk gik jeg rundt i små cirkler lørdag formiddag, før jeg endelig kom i tanker om, at jeg kunne lave en kande filterkaffe. For det var vel det jeg gjorde pre Giovanni? Jeg ved det ikke – og filterkaffe er bare ikke Giovanni-kaffe.

Jeg forsøgte gentagne gange at yde førstehjælp til ham. Først blidt. Senere lettere voldeligt. Og så gav jeg op og ringede til min mor og fortalte de sørgelige nyheder – og at hendes datters livskvalitet var dalet med 2000%.

I dag talte jeg med nogle kyndige mennesker på området, og vi blev enige om, at det ville være spild af tid og penge at puste liv i Giovanni. At det overkalkede, hårde vand i København havde taget livet af ham. (Kan man sagsøge Hofor for morderisk vand??)
Og selvom jeg jo virkelig gerne ville have Giovanni tilbage, så ville jeg jo helst bare have ordentlig kaffe igen! For hvad drak jeg før Giovanni? Nescafé? Really? Ingen ved det, ligesom ingen kan huske, hvad vi lavede før Internettet.

Jeg har bestilt en ny Giovanni i dag (fandme godt at mine forældre skyldte mig et nyt tv, som lige kunne ombyttes til ren livskvalitet!). En anden model. Man kan jo ikke have den samme igen! Og mens jeg sørger over at Giovanni kun blev fire år, så kan jeg næsten ikke vente på at den ny kommer! For jeg ved ikke hvad jeg drak før Giovanni – og jeg ved ikke hvad jeg lavede før Internettet blev opfundet. Men jeg ved, at min livskvalitet er pænt meget på toppen, når jeg får god kaffe og har internet.

Categories: kaffe

Kampen om en god kop kaffe » « Overskudsfattig

17 Comments

 1. Husk husk at bruge flaskevand til at lave kaffe på. Det redder meget. Bare det billigste fra 11/2 L flasker.

  • The CityGirl

   21. januar 2015 — 00:10

   Man kan ikke smage at det er flaskevand i kaffen? Er nemlig ikke særlig vild med smagen af flaskevand…. Men det kan jo godt være, at jeg bliver nødt til det :-(

 2. Stempelkande?
  Før nettet? (burde være den nye tidsregning…BI – Before Internet…). Tror at jeg læste papiravis, bøger, spillede hånd/fodbold, løb, etc. Naboens børn synes det er vildt sejt at vi får “papiravis” hver dag (de siger ikke “avis” men “PAPIRavis”). Føler jeg er 82 i deres øjne.

  • The CityGirl

   21. januar 2015 — 00:12

   Nej, ikke stempelkande. Fik aldrig rigtig gang i de der stempelkander… Jeg tror at jeg drak filterkaffe eller nescafé…
   Du var godt nok aktiv før internettet! Så aktiv var jeg aldrig :-D
   Og fandme sjovt at naboens børn synes at en papiravis er eksotisk! :-)

 3. Her i husstanden er der simpelthen så mange ting, der kan lave kaffe. Vi har til gengæld haft KÆMPE krise, når vores vægt er afgået ved døden. Hvordan fanden måler man kaffe af, hvis man ikke kan veje det?!

 4. Vi har sådan en frelst helse filterkande, der filtret alt muligt ondt ud af vandet OG fjerner kalk (filtret holder 3-6 måneder), det er billigere end at købe flaskevand (og du slipper for jordstråler i din kaffe hø hø). Håber Giovanni il due kommer med expresfart!

  • The CityGirl

   21. januar 2015 — 00:15

   Jeg overvejer også sådan en kande… For tydeligvis gjorde det ikke den store forskel at have et filter inden i maskinen, som blev skiftet i ny og næ…. Og det virker nemmere end at slæbe købevand med hjem.

   Hvis alt går efter planen, så kommer Giovanni il due imorgen, onsdag – eller torsdag! Kryds gerne fingre for at det bliver onsdag!

 5. Kondolerer!

  Hvad gør vi så nu?
  Skal vi til begravelse med Giovanni eller barnedåb med den nye navnløse?
  I’m confuzzled. Aner ikke hvad konduiten er i situationer som denne….. ?

  • The CityGirl

   21. januar 2015 — 00:16

   Tak :-(

   Og jeg ved heller ikke hvad konduiten er her! Min far foreslog sørgeoptog ned af Nørrebrogade til Assistens Kirkegården. Jeg synes det virker som en god idé. Og umiddelbart det mindste man kan gøre for ham! Tror du ikke godt politiet gider lukke trafikken af på Nørrebrogade en times tid?

 6. Det virker overordentligt rimeligt, synes jeg – selvom jeg jo aldrig lærte ham at kende.
  Er det damerne i lørdags, der tog livet af ham?

  Tror godt den med politiet kan fikses. Men er det ikke nemmere at stikke et par autonome et par joints for at rulle lidt containere ud og spærre gaden? Umiddelbart tror jeg, at det vil have mere effekt…

  • The CityGirl

   21. januar 2015 — 07:56

   Nej, han døde før damerne kom på besøg. Ret meget fra den ene dag til den anden….

   Jeg kan godt se, hvad du mener med at alliere sig med autonome – men jeg synes måske bare ikke at Giovannis sidste rejse skal være akkompagneret af brændende containere… Det vil ikke være i hans ånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑