The CityGirl

Juhu! Aktivering! Æble-lytning here I come!

Jeg skal til møde med jobcentret om aktivering imorgen. De samme mennesker, som mente, at jeg skulle blive lastbilchauffør eller jord og betonarbejder. Så jeg er ganske spændt på hvad de har i ærmet denne gang! Jeg tør ikke engang gætte på det.

Det kan jo gå i alle retninger. Alt fra at skulle på “kursus” i at skrive ansøgninger og cv til æble-lytning og tis-snifning til ting, som jeg formentlig ikke har fantasi til at forestille mig.
Fordi der findes simpelthen så mange fantastiske historier om hvad de i tidens løb har sat folk til, under påskud af, at det skal fremme muligheden for at komme i job. Ikke to historier er ens, men alle er de ganske fantastiske i kategorien “WTF?!” – og ingen har, så vidt vides, fået job ud af det.

Men det er jo også lige meget. Når man er arbejdsløs, skal man bare aktiveres. Som samfund kan vi jo ikke have vores arbejdsløse til at sidde hjemme og dandere den med at skrive ansøgninger.

Så jeg glæder mig! Jeg havde jo alligevel ikke nogle andre planer, som eksempelvis at finde et job og komme ud af det her cirkus. Slet ikke.

Categories: arbejdsløs

Juhu! Aktivering! Mit liv som sælger i Sverige » « Influenza must die!

2 Comments

 1. Min mand blev sat til at oprette en fiktiv sæbefabrik (næ, han er hverken projektleder eller regnskabsuddannet, han er mikrobiolog), håber håber håber du slipper for idioti og tidsspilde

  • The CityGirl

   30. januar 2015 — 16:59

   Man bliver så træt! Der er jo intet der får en i job, som at oprette en fiktiv sæbefabrik… suk! Håber din mand er ude af det cirkus nu!
   Jeg “slap” med noget job-coaching – efter hun havde prøvet at overtale mig til at blive sælger i Sverige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑