Noget af det eneste gode ved at være arbejdsløs er, at man ikke skal deale med andre menneskers bakterier, og dermed meget mere sjældent bliver ramt af influenza. For når man som arbejdsløs ikke behøver færdes i offentlig transport eller befinde sig i storrumskontorer, så minimeres smitten ganske enkelt.

Derfor burde det ikke komme bag på mig, at jeg i slutningen af sidste uge, efter en måneds tid med offentlig transport til og fra kursus, måtte erklære mig selv for influenza-ramt. Bortset fra, at det ikke burde være muligt at være arbejdsløs OG influenza-ramt på samme tid.
Det er det eneste jeg virkelig ikke savner ved at arbejde; at man render rundt i konstant smittefare, fordi folk aldrig bare lægger sig syge, men skal være helte og tage på arbejde – og gøre os andre syge.

Og så kan jeg ganske enkelt ikke forstå, at vi stadig bliver ramt af influenza i 2015. Jeg kan forstå, at de seje læger, der kæmper mod ebola er godt i gang med at vinde den kamp. Så kunne man ikke overveje at sætte disse fabelagtige mennesker igang med at vinde over influenza, når de er færdige med ebola?
Det kan bare ikke passe, at vi ikke er klogere end en skide virus, der bare muterer sig selv lidt hvert år. Alternativt så må vi bare afskaffe offentlig transport.