The CityGirl

10 grunde til at afskaffe Januar

1. Januar er aldrig din ven (Men hvis du får et julekort med Ryan Gosling i julestrik, bliver alting meget bedre)

2. Hver dag føles som en lussing

3. Rande under øjnene synes at være tusind gange så tydelige i januar

4. Hvis du kommer til at gå til tandlæge i starten af januar, ender du med et nytårsforsæt om at bruge tandtråd

5. Antallet af interessante ting at berette om i januar er praktisk talt i minus

6. Alle andre skal på slankekur, være bedre mennesker, redde verden og du føler dig som et egoistisk røvhul fordi dit nytårsforsæt bare er at bruge tandtråd

7. Kage er forbudt, fordi alle andre er på slankekur

8. Alle bliver grebet af sindssyg udsalgsstemning og tror at de ikke kan leve uden alle mulige ting, bare fordi de har et gult prisskilt på

9. Alle taler panisk om at det bliver lysere og dagene længere – men følelsen er den samme som i november

10. Din konto er pr. def. altid overtræt i januar, hvilket oftest resulterer i fejlslagne forsøg på genoplivning via visakort-brug. Og så kan du bruge hele året på at genetablere en balance indtil du rammer januar igen

Categories: liste, liste-liv

Overskudsfattig » « I dag er jeg Charlie. Også imorgen. Og dagen efter

17 Comments

 1. Jeg har ingen nytårsfortsæt. INGEN. Ud over at jeg må gøre præcis, hvad der passer mig i det næste halve år og wupti, så bliver selv januar meget sjovere. Og det er fastelavnsbollesæson!

  Og hvis du gik glip af det, så er der 12 gode grunde mere her: http://christinamelchiors.dk/wtf/12-grunde-til-elske-januar/

  • The CityGirl

   14. januar 2015 — 14:57

   Haha! Vi er virkelig ikke i sync i denne måned! Kæft, hvor har du ja-hatten på
   ;-)

   • Jeg ved faktisk heller ikke rigtig, hvad jeg var på den dag, jeg skrev det indlæg…
    I hvertfald virker det ikke længere og vi er tilbage i sync ! :)

    • The CityGirl

     18. januar 2015 — 15:06

     Er glad for at vi er i sync igen – bare ærgerligt at det er min og ikke din liste vi er i sync på :-(

     • Vi øver os med fastelavnsboller i denne måned og så er alt bedre i næste ?
      Og hvis det er Touche Eclact du bruger forstår jeg det godt. Den er designet til at lysne og derfor smækfyldt med perlemor, som jo fanger lyset og fremhæver helt vildt.
      Hvilket er fint nogle steder, bare ikke under øjnene, hvis der samtidig er noget, der skal skjules…

      Ja, jeg har selv været der, så jeg håner ikke nogen, men den er den største joke som concealer ever pga perlemoren fordi den slet ikke dækker nok.

      Rimmel har lavet en fin, billig en “Wake up eyes” til ca 70 kr. MAC’s concealere er også vildt gode og Sisley har også lavet en, der helt vildt god – men den koster 600 kr og det er lige at stramme den…

      Har dem alle tre, hvis du skal prøve, inden du kaster penge efter et alternativ…

 2. Kur er forbudt på mit arbejde. Færdig. Og derfor har vi i sidste uge spist 2½ kg slik. 4 mand. Hvor mange gram vi har taget på, er vi pisseligeglade med. Vi fortæller hinanden at vi ser godt ud, og så griner vi ekstrahøjt af alle jokes! Sådan er januar (og februar, og marts, og…).
  Og – ja – det er da om at teste alle fastelavnsopskrifterne igennem – plus finde ud af hvad man skal være? Kan man være et “udsalg” iført alle ens januar-fejlkøb?
  På. Med. Jahatten!

  • The CityGirl

   14. januar 2015 — 23:18

   Kan jeg ikke få et job på dit arbejde? Så vil jeg jo elske januar! :-)

   • Bombom…jeg skal da gerne tænke mig om og kigge mig omkring. Men – tekstforfatter?! Kan du også “lege” koordinator af en-eller-anden art? (- dem, synes jeg vi bruger mange af! Til at koordinere møder, besøg, kommunikation, produktion, blabla…).

    • The CityGirl

     15. januar 2015 — 12:21

     Jeg kan sagtens lege koordinator – det er jeg faktisk ret god til. Tekstforfatter ligeså. Jeg kan faktisk det meste – bare det ikke har noget med astrofysik at gøre ;-)
     Og så er jeg også virkelig god til at spise kage og slik! Og drikke kaffe! Og aldrig være på kur!

 3. Du glemmer at nævne, hvor ekstra ubehageligt det er netop i januar, når ens hund insisterer på at komme ud og tisse, selv om det er (hunde!-)koldt og hagler, sner eller stormer i buldermørke klokken alt for tidligt. Hvis jeg havde tænkt på det, inden vi fik Kamelen, så – nå ja, så havde vi nok fået hende alligevel … Det bedste ved januar lige nu er, at første halvdel allerede er så godt som – næsten – ovre.

  • The CityGirl

   14. januar 2015 — 23:20

   Du har ret. Hund og januar er en skidt kombi. Også fordi Dexter jo er et skravl og derfor nærmest giver mig skylden for det dårlige vejr…

 4. Hund og januar betyder herhjemme – 2100 kroner i dyrlægeregninger, titusind lopper i hele fucking lejligheden, flænge i poten og dårlig mave pga antibiotika mod flænge. Åh, at bruge en feriedag på at koge og fryse alt inventar! Hvis jeg var Jeppe ville jeg holde meget lav profil en rum tid eller få mig et velbetalt job og spytte lidt i husholdningskassen.

  • The CityGirl

   14. januar 2015 — 23:59

   Du får prisen for mest skod januar.
   Gør som jeg; jeg har sagt til Dexter at vi ikke har råd til at gå til dyrelæge så længe vi begge er arbejdsløse. Det har tydeligvis virket!
   (I øvrigt (hvis ikke du ved det); ris, torskerogn og A38 mod dårlig mave, hvis I er ude i skånekost – det kan håndteres nemmest og med mindst mulig interaktion. Er i hvert fald det jeg kører, når det skal være skånekost…)

 5. Fuck slankekure og alt det crap! Jeg har spist flere burgere end jeg plejer og jeg elsker det.

  • The CityGirl

   15. januar 2015 — 12:19

   Sådan! Ja, jeg vinder nok heller ikke nogen pris for sundeste mad ;-) Men det er jo også fordi jo mere folk taler om sund (og kedelig) mad, jo mere får jeg lyst til burger, shawarma, chips og alt det andet. Mest for bare at være på tværs!

 6. 3eren er så pisse-sand – er det lyset eller hvad? De er jo mørke som i graven!

  – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑