The CityGirl

Næste uge bliver en god uge!

Når man er arbejdsløs, så føler man det meste af tiden, at man bare sidder og råber ud i ingenting. Man kan næsten glemme, at muligheden for at blive kaldt til samtale rent faktisk findes, som svar på alle de ansøgninger man sender.

Når der er langt mellem samtalerne, så bliver det hurtigt til: send ansøgninger, opdater joblog hos a-kassen, repeter næste uge. Og næste uge. Og næste uge. Og næste uge…

Derfor blev jeg pænt overrasket, da jeg midt i kaffe, Facebook og sur nidstirring af regnen, fik en mail fra en arbejdsgiver, som ikke bare havde læst min ansøgning, men oven i købet også vil have mig til samtale i næste uge!

Samtidig fik jeg også bekræftet en tid til massage (ja, det lyder ikke som noget stort, men når man er arbejdsløs og trænger til selvforkælelse, så er det næsten ækvivalent med at vinde i lotto. Næsten), OG jeg fik også lige min case til kursus på plads.

For på mandag starter jeg også på 6-ugers selvvalgt kursus, og når det lige inden de lukker den ordning ned.

Så hvis man ser bort fra at jeg stadig ikke har fået vendt mit døgn, at min aftale imorgen svarer med tavshed og at Dexter er bimlende skør pt., så er jeg faktisk ikke til at skyde igennem.

Næste uge bliver alletiders! Det bliver faktisk næsten som at leve i den virkelige verden igen.

Categories: arbejdsløs

Det perfekte selvmord » « Listeliv XI: Den stolte arbejdsløse

2 Comments

  1. Fedt – knæk og bræk!
    Massage gad jeg sgu også gerne ha’!

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑