The CityGirl

Når man vinder i Juleaften

Uden at prale, så tror jeg faktisk at Dexter og jeg fik årets bedste gaver! Faktisk kan man vist godt gå så langt som at sige, at vi vandt i Juleaften! For når mine forældre går sammen med Hønsene og Dexter om at give gaver, så kommer der altid noget godt ud af det (ja, i min familie, giver ALLE gaver. Inkl. dyrene. Dexter havde også formået at købe en gave til min far, uden at jeg vidste noget om det …)

For tydeligvis kan hunde og høns virkelig noget med det der internet-handel. Således fik jeg en Elektronista Clutch! Hvilket efterlod mig i sofaen med et lydløst: “Whaaaaat?!”, mens Dexter lå ved siden af med et: “Jaja, den er god nok. Jeg købte den lige på nettet – med dine forældres kreditkort, naturligvis. Dit har jo ikke rigtig nogen dækning.”

IMG_9809
IMG_9808Og jeg kan hilse og sige, at den er mindst lige så lækker, som den ser ud på nettet!

Jeg havde ikke set det komme. Faktisk troede jeg, at det var et par jeans, som jeg også havde ønsket mig. Hvilket jo ville have været en langt mere normal gave at få.

Og da Dexter fik sin gave, var juleaften komplet. For Hønsene (og mine forældre) havde købt en iFetch! En automatisk apportkanon. Som Dexter (eller var det mig?) virkelig havde ønsket sig!
IMG_9811
Og fordi både Dexters og min begejstring var så stor, så pakkede vi den ud med det samme og satte den igang. Et par flyvende bolde fra eller til juleaften er der jo ikke nogen, der lægger mærke til….

Resten af aftenen gik Dexter jævnlige vagtrunder ude ved spisebordet ved sin iFetch og jeg sad og aede min Elektronista Clutch.
Det var en god juleaften.

Categories: jul

1 blondine, 1 GPS og 1 julefrokost » « En glædelig OCD-jul

9 Comments

 1. Dit heldige asen – den taske er så fed

 2. Er det nu jeg skal blir bekymret, når jeg er mere misundelig på Dexters gave end din ;-) godt I vandt!

  • The CityGirl

   27. december 2014 — 13:05

   Nej, det synes jeg ikke. Dexters gave ER virkelig fed! Personligt har jeg det lige så sjovt med den, som Dexter ;-)

 3. Det er da virkeligt også nogle gode gaver!

 4. Jeg har selvfølgelig også luret på den, men jeg kan ikke finde ud af, om den er noget for mig. Som regel bevæger jeg mig kun rundt med min alt-i-én-gadget: min telefon, og den kan snildt være i min taske. Til gengæld tvivler jeg på, at en sutteflaske, en ekstra ble og et par vådservietter kan være i Elektronista clutchen.

  Del meget gerne dine erfaringer med den!

  • The CityGirl

   30. december 2014 — 13:01

   Sådan har jeg også haft det – men tænker, at jeg nok hurtigt kan blive afhængig af den. Der var jo også engang, hvor vi ikke anede hvad fanden vi skulle bruge en iPad til ;-)
   Men den er nok ikke så god som baby-taske – men når du skal tilbage på job, så tror jeg at den er lige i øjet! Ligesom jeg måske heller ikke har så meget at bruge den til lige nu, mens jeg er arbejdsløs. Men når der kommer et arbejde, så vil den være god.
   Har også tænkt, at den vil være helt fantastisk når man skal ud og flyve, fordi den er så organiseret; aldrig mere panik over ikke at kunne finde pas og billet nede i kaos’et. Alt er jo lige ved hånden i den taske :-)

   • Men det er måske også det, der lidt er hagen ved den der clutch. Jeg bruger nemlig stort set aldrig min iPad fordi skærmen på min telefon er så stor (jeg kan se på min mand, at hans iPad forbrug er faldet ret meget efter han skiftede fra en iPhone 4 til en iPhone 6) og jeg gider slet ikke tage den med, når jeg skal rejse. Til gengæld har jeg jo min Kindle med, når jeg rejser.

    Anyway, glæder mig til at høre mere om din :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑