The CityGirl

Ét langt slæbespor af nødder

Det er gået op for mig, at julen i sandhed er nøddernes fest. Hvilket bare gør det endnu sværere for mig, at elske konceptet, efter jeg er blevet nøddeallergiker.

Forleden da jeg var ude og købe ind, blev jeg indfanget af de enorme mængder af søde sager, som supermarkederne bugner af pt. Men så kom jeg til at læse varedeklarationen på småkagerne. Og så opgav jeg. Det var ét langt slæbespor af nødder – hvis ikke der decideret var nødder i stadset.

Og jeg har jo stadig ikke vænnet mig til at skulle være afholden på det punkt. Jeg elsker jo nødder! Nougat, praline, hasselnødder, valnødder. Det er det julen består af. Og alt det, som jeg ikke må spise. Og som jeg i svage øjeblikke overvejer at køre ud på en skadestue og indtage i gigantiske mængder.

Alle de gode sager i julen indeholder nødder på en eller anden måde. Og jeg nægter altså at begynde at spise dadler. Dels er jeg ikke gammel nok til det, dels er det bare en utrolig ringe substitut.

Derudover har hele det her nøddeallergi jo også ødelagt min plan om at blive gift med en arving til Ferrero og leve resten af livet i et palads af Nutella og Ferrero Rocher.

Categories: allergi

Bekendelser fra en arbejdsløs » « The Winner Takes It All

8 Comments

 1. Til gengæld må du få mælk og brød = Æbleskiver.
  Hvor en anden er ved at DØ af misundelse!

 2. Shit, kan man blive allergisk, sådan efter man ikke er barn mere? Troede den slags kom mens man var lille. Føler med dig

  • The CityGirl

   5. december 2014 — 12:15

   Yep. Det kan man åbenbart godt. Sidste forår kom det lige pludselig.
   Fik også først pollenallergi da jeg var i slutningen af 20’erne. Og før det har jeg aldrig været allergisk overfor noget som helst. Forstår det heller ikke, for jeg var af samme overbevisning som dig…

 3. Kan du ikke bare lave dine egne småkager? Det er sjovt og jeg har nogle udstikforme du gerne må låne

 4. Og dejen smager i øvrigt FANTASTISK! Hilsen hende der fik småkagedej til frokost og aftensmad i går

  • The CityGirl

   13. december 2014 — 00:52

   Jeg har overvejet at bage selv. Men kommer ligesom aldrig videre fra tanken om det… Dog lyder det ret godt med småkagedej til både frokost og aftensmad! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑