The CityGirl

Voksen-pakning

Jeg pakkede kuffert til ferie. Det tog kun et kvarter. Og der er masser af plads i kufferten! Hvilket hylede mig lidt ud af den. For normalt kan jeg jo næsten bruge en hel dag på sådan et projekt, fordi jeg skal argumentere og diskutere med mig selv om, hvor meget af tøjskabet, der skal med.

Så pakkede jeg det hele ud igen, noterede at alt var der og pakkede det ned igen. Det tog så fem minutter. Uden de store ændringer. Stadig masser af plads i kufferten.

Det er meget sært. Og lidt skræmmende. Fordi det virker så voksent!

Categories: ferie

Alt er godt i Lissabon! » « Den dag jeg amputerede en pote

3 Comments

  1. Min erfaring er, at jo mere tid man har til at pakke, jo mere tager man med. Og uanset om jeg har brugt en dag eller et kvarter har jeg faktisk aldrig rigtig manglet noget når jeg har rejst. Hilsen hende der tog 13 (eller var det 8?) kg med til 14 dage i Japan

  2. Så håber jeg SATEME at du have kufferten fyldt på vejen hjem?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑