The CityGirl

Absolut topkarakter for forsøget

Min bror ringede til mig i går. Det gør han sådan i ny og næ, for at tjekke op på sin arbejdsløse søster. Hvilket er meget rart. Altså at nogen gider tage den der virkelig, virkelig kedelige samtale, som det er, når man taler med arbejdsløse:

Bror: Hey! Hvad så?
Mig: Hvad så hvad?
Bror: Hvordan går det?
Mig: Fint nok.
Bror: Er der sket noget spændende?
Mig: Næe…. Jeg er stadig arbejdsløs.
Bror: Nåmen, hvad laver du så?
Mig: Tjae… Ikke så meget (Jeg lå og sov på sofaen til det samme serieafsnit, som jeg har prøvet at se mindst 3 gange, og kunne ikke helt få mig selv til at sige det. Det var på en måde FOR arbejdsløst ….)
Bror: Får du så trænet noget?
Mig: Næ
Bror: Går du i byen?
Mig: Næ
Bror: ….
Mig: ….
Bror: Får du gået nogle ture?
Mig: Ja, hunden skal jo ud. Så ja, vi går en del.
Bror: Så du får rigtig set Assistensen?
Mig: Blandt andet …
Bror: Går det godt med hunden?
Mig: Jae.. Alt taget i betragtning.
Bror: Er den blevet normal?
Mig: Nah…
Bror: Nå, det er ligesom børn.
Mig: Ja…

Jeg giver min bror absolut topkarakter for forsøget!

Categories: arbejdsløs

Mænd og halstørklæder » « Du vil gerne være med i hulen, ikk’ Mulle?

6 Comments

 1. Han er sgu da en guttermand, din bror:-)

 2. Ej – nu lyder jeg måske som et overskudsmennesker eller jubelidiot, men har du overvejet om du må lave frivillligt arbejde mens du er ledig? Bombom – tror der er en del ting. Kan huske jeg fik “karantæne” mellem 2 jobs og undersøgte hvad der var at lave (for jeg var ved at dø af kedsomhed i de 3 mdr). Der var bla et hold piger med DS, som savnede en træner til cheerleading. Hvis det stadig er dér, så slå til…jeg vil gerne være assistent coach.

  • The CityGirl

   7. november 2014 — 14:41

   Der er et maks antal timer på frivilligt arbejde… Kan ikke huske det, men det var noget med 3 eller 6 timer om ugen.
   Og kan du virkelig se mig, som træner til cheerleading?! Really?! :-D
   Vil sgu da gøre mere skade end gavn der….

   Har set noget frivilligt arbejde, som kunne være interessant – men det var for mange timer. Så har lidt bare droppet det igen. Men det er dumt, at man ikke kan fordrive tiden med noget konstruktivt, når man er arbejdsløs. Men de ting, som jeg har talt med a-kassen om, så har det nedslående svar været, at det selvfølgelig godt kan lade sig gøre – men så bliver det bare besværligt ifht. økonomien. Og jeg gider ikke bliver straffet på dagpengene.

   Når man er arbejdsløs, så skal man åbenbart kun sidde og kede sig!

   • Jeg ser dig og mig i noget lyserødt spandex som underviser 5-8 piger med DS i cheerleading. Misser jeg noget? Er der noget i billedet, som kalder på “find 5 fejl”?

    Det er så dumt det dér system. Jeg har også tilbudt at undervise i mine barsler. Der er mangel på undervisere på både CBS og KU, men nej – så skulle jeg trækkes i dagpenge. Åndsvagt. Det er jo for fanden samme kasse…finansloven.

    • The CityGirl

     7. november 2014 — 15:01

     Nå okay! Hvis det er i lyserød spandex, så er jeg på! Det nævnte du ikke noget om før ;-)

     Ja, det er så gennemført åndssvagt! Det system er så rigidt! Det er jo ikke fordi man skal sidde og “skovle” dagpenge ind, samtidig med at man tjener en masse. Men den måde de udligner, kan slet ikke betale sig! Hvis jeg gjorde de ting, som jeg har tænkt på, ville jeg blive straffet økonomisk helt åndssvagt…

     Tænk, hvis det var et system, som var til at “tale med” – så tror jeg, at der ville være mere iværksætteri osv. Nu venter jeg til jeg har fået et job, og så laver mine andre projekter ‘on the side’ til den tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑