The CityGirl

Livet som arbejdsløs VI: Mødet med det kommunale …

Jeg er lige kommet hjem fra mit første møde med den kommunale del af den arbejdsløse verden. Det eneste positive, jeg kan sige, er at det sluttede lidt over 10 og ikke først klokken 12, som beskeden ellers lød på.

Og så alligevel ikke. For jeg kan SLET ikke have, at offentlige instanser gør nærmest ALT forkert, når det kommer til at kommunikere med de implicerede borgere.
For mødet blev også åbnet med en undskyldning, og et “Ja, og jeg beklager, at der hos nogen stod, at det var obligatorisk at møde.” – men den blev ikke uddybet.

Undskyld, hvad?! Siger du til mig, at jeg godt kunne være blevet hjemme og have undgået at spilde min tid, fylde i den i forvejen overfyldte myldretid og sluppet for at høre på nogle, ganske vist velmenende, mennesker, der fortalte, at der var masser af jobs som jord og betonarbejder og lastbilchauffør?!

For det var det som mødet gik ud på. At høre, at der var masser af jobs i den del af jobverdenen, som jeg måske befinder mig længst fra.

Hvis der så i det mindste havde været noget æblelytning og tis-snifning. Men der var bare dårlig kaffe og en mand, der talte som et vandfald, lignede og lød som en sælger fra 1995, med buzzord, som jeg var overbevist om, at vi var rykket væk fra. Men måske ikke i den anden ende af jobverdenen? Hvad ved jeg.

Tydeligvis ikke så meget som jobcentret, som jeg må antage mener, at jeg vil være glimrende til at bygge broer og køre med farligt affald …

Categories: arbejdsløs

Good gone bad » « Shit I say to my dog II

13 Comments

 1. Poor you! Don’t know what’s worse – being made to go to such meetings or imagining yourself truck driving dangerous garbage items (for me personally, the second one!). And then to find out that attending the meeting is optional – seriously!? I’d suggest a meltdown.

  • The CityGirl

   6. oktober 2014 — 23:41

   Måske var det obligatorisk, måske ikke. Nogle havde fået den besked, andre ikke. Men svaret blev ligesom aldrig afsløret….
   Og ja, jeg ved heller ikke hvad der er værst… Det er sådan lidt pest eller kolera ;-)

 2. Sagde de seriøst, der er job at få som lastbilchauffør? For det er der bare ikke! Men de er vilde med at få akademikere…ned til resten af befolkningen, eller hvad der er formålet. Krydser fingre for et snarligt job til dig!

  • “Akademikere ned til resten af befolkningen” hold da op, jeg er sgu helt paf her !!!

   • The CityGirl

    6. oktober 2014 — 23:46

    Ja, de sagde, at der manglede 1000 chauffører om året. Aner jo ikke om det er rigtigt eller ej…

    Men jeg vil være en dårlig lastbilchauffør; min røv begynder at sove efter en time bag rettet :-D

    Og jeg synes nu nok at (de fleste) akademikere er en del af befolkningen. Jeg er glad for, at der er nogen der kan og vil og er gode til at bygge ting og køre gods – ligesom jeg er sikker på, at der er mange i de brancher, som er glade for, at vi er nogle andre, der elsker at sidde ved et skrivebord :-)

 3. Uhhh, stakkels dig:-) godt du har din humor i behold…..

 4. Jeg ville ønske at der var noget jeg kunne skrive som få dig til at grine lige så meget som jeg gør af det du skriver. Du har humor

 5. Det var nu ikke mine ord, men konsulentens ord til min kæreste, han har en phd men trænger i følge konsulenten til at komme ned på jorden til…resten af berolkningen (er pt vuggestuemedhjælper)

 6. Undskyld mig, men hvad er det for noget? Først bruger samfundet penge på at uddanne folk og derefter skal de “ned på jorden til resten af befolkningen” Hvis det er hensigten at holde folk nede på jorden som jord- og betonarbejdere eller vuggestuemedhjælpere, hvorfor så bruge pengene på en PhD?

  Bortset fra det, så ville jeg da være svært glad, hvis der arbejdede en PhD i min datters vuggestue

  • The CityGirl

   12. oktober 2014 — 14:19

   Helt enig – dog ville jeg hellere have en vuggestuemedarbejder, der gerne ville være det og brændte for det, end en med en phd, der måske hellere vil lave noget andet ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑