The CityGirl

Krydser fingre for æble-lytning og tis-snifning!

Jeg skulle have været til rådighedsmøde på a-kassen i dag. Og selvom jeg syntes, at det var lidt spild af alles tid, så havde jeg taget ja-hatten på, og affundet mig med “Sådan er reglerne jo”.

Men så ringede telefonen i formiddags med en meget sød dame:
– Hej! Jeg kan se, at du skal til møde i eftermiddag, men der er ret mange, der har booket sig ind, så for at undgå ventetid, tænkte jeg, at vi bare kunne tage den nu over telefonen?

Jeg lød nok lige en kende for entusiastisk, da jeg alt for glad svarede, at jeg syntes, det var alletiders idé.

Hun havde set på mine ansøgninger og min joblog, og konkluderede, at det bare kørte for mig. At jeg gjorde alt jeg skulle gøre, og at hun ikke havde nogen tilføjelser.
Hurra!

Da jeg lagde på, følte jeg, at jeg havde fået topkarakter fra a-kassen – og var lettet over, at jeg slap for at køre igennem den halve by, for at bruge to minutter på det her. Og blev sådan helt glad over, at der rent faktisk findes fornuftige mennesker i systemet, som gør bare en lille smule for at optimere tingene.

Til gengæld har jeg svært ved at have ja-hatten på, når jeg for første gang skal møde i jobcentret på mandag. For det første, har jeg fået tildelt et jobcenter på Amager, selvom der ligger et nede om hjørnet. For det andet, har jeg kun fået besked via en art notifikation inde på deres side. Brevet, som de påstår er afsendt, er ikke at finde noget sted…
Jeg håber bare, at det er tre timer med æble-lytning og tis-snifning! Men det er nok for meget at håbe på.

Categories: arbejdsløs

Shit I say to my dog II » « De dovne arbejdsløse

1 Comment

  1. Hi hi, spændende hvad de mon finder på på mandag…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑