The CityGirl

Hjælp en arbejdsløs

Udover den åbentlyse måde, at hjælpe med at skaffe et job, så er der andre måder, hvor du kan hjælpe en arbejdsløs.

For nu hvor efteråret har sat ind, så begynder døgnets timer at blive ret lange. Hypen omkring altanen er gået i sig selv; halvdelen af planterne er døde og resten har jeg båret ind (jojo, det nye sort er helt bestemt at have en mindre hindbærbusk i vindueskarmen!).

Tiderne med at være ganske outdoorsy og være udenfor det meste af dagen, er ved at være overstået, da hverken Dexter eller jeg gider regn og blæst.

Så derfor er dagens aktiviteter skåret ned til: Rengøring og oprydning, ting man kan lave foran computeren og serier.

Og det er netop serierne, som du kan hjælpe mig med! For jeg er ved at løbe tør for gode serier. Det er jo desværre det der sker, når man har for meget tid og producenterne er for langsomme med at lave nye sæsoner.

Så hvis man er til drama/krimi og har set alt det oplagte (Homeland, Breaking Bad, House of Cards, The Good Wife, The Blacklist, CSI, Suits, Orange is the New Black osv. osv.) plus det løse, hvad skal man så se?

Jeg gider ikke noget overnaturlig pis, vampyrer og andet i den boldgade. Men mangler i den grad serier, som jeg kan dulme min arbejdsløshed med.
Altså med mindre du har et job til mig, så tager jeg gerne det i stedet!

Categories: arbejdsløs

Alle veje fører til Lissabon » « Good gone bad

29 Comments

 1. Treme, Luther eller boardwalk Empire kan jeg ikke se på listen? Ellers kan jeg klart anbefale stærk medicin, havde en måned hjemme i september på morfin med det løse, tv’et har kørt meget og jeg har været underholdt, men hat ingen anelse om hvad jeg har set :)

  • The CityGirl

   13. oktober 2014 — 18:13

   Har prøvet den der med at være dopet med morfin – syntes ikke det var så meget en fest, som alle taler om. Så jeg prøver nogle af dine serier i stedet! Tak :-)

 2. Serier er vigtige! Af de amerikanske kan jeg anbefale
  Castle, Project Runway US, Criminal Minds, The Mindy Project, You’re the worst, Manhattan, The Knick, the Newsroom, Rake, Satisfaction og Southland. Luther og Lewis er prima engelsk krima (ja, jeg er 70 indeni:)

  Jeg har en lille ting for australske serier fordi jeg har boet der for en kortere periode. En rigtig god australsk serie er Underbelly. Specielt de første 3 sæsoner er gode til et seriemarathon. De har også lavet Underbelly files som er TV-film der har samme tema som serien, dem kan jeg også på det varmeste anbefale.

  Håber det kan give lidt inspiration så du kan bruge dine dage på noget fornuftigt:)

  • The CityGirl

   13. oktober 2014 — 18:14

   Tak! Der var nogle imellem, som jeg ikke har set og ikke kender. SÅ dejligt med inspiration :-)

   • Hov, det kan godt være at du kender til den, men kom lige i tanke om at jeg har glemt Masters of Sex. Tror det er min absolutte yndlingsserie i år.

    • The CityGirl

     16. oktober 2014 — 21:51

     Nå ja, den kan jeg da godt huske, at jeg hørte om for noget tid siden. Men glemte den åbenbart igen. Derfor er det dejligt, at der er nogen der gider minde en om det :-) Tak.

 3. True Detective og Fargo er to fede serier :)

 4. Weeds, 30Rock og naturligvis Mad Men :-)

 5. True Detective er must see.
  Det er The Falling også – virkelig overrasket over hvor god den er.
  Og the Fall.
  Og hvis du gider samle mit IKEA-helvede, så må du se både De unge mødre og Karsten og Janni hjemme hos mig om tirsdagen. (Ja – alting har en pris :-) )

 6. Jeg har været ret begejstret for Elementary som er en moderne Sherlock Holmes serie der foregår i New York :)

  • The CityGirl

   13. oktober 2014 — 18:20

   Har set den – eller en del af den. Blev sgu lidt træt af den undervejs… Men måske jeg skal se på den igen… Måske har den haft godt af en pause ;-)

 7. Selv er jeg ude i en helt anden genre end krimier (og overnaturligt pis og vampyrer. Går vampyrer ikke som overnaturligt pis?). The Fosters og Chasing life, er jeg stor fan af. Noget helt, helt andet, men godt tidsfordriv.

  • The CityGirl

   13. oktober 2014 — 18:22

   Jo, vampyrer er også overnaturligt pis. Glad for at du er med mig her. Har nemlig diskuteret det lidt med fans af den genre, og der skelner de åbenbart ret meget :-D Så derfor jeg lige smed en dobbeltkonfekt ind der.
   Men kender ikke dine serier, men hvis du siger det er godt tidsfordriv, så vil jeg se nærmere på dem. Alt godt tidsfordriv er jo godt! Tak :-)

 8. Det er ikke krimi. Men jeg var godt underholdt af canadiske Bomb Girls. God fornøjelse :)

 9. På med gummistøvlerne og ud og gå i vejret!:-)
  Det er meget bedre for det hele og for hunden;-)

  • The CityGirl

   16. oktober 2014 — 21:49

   Vi kommer skam ud – og en hel del. Der er bare grænser – også for hunden. Hun gider ikke ud, når det er regnvejr ;-)

 10. Altså her tænker jeg jo at det ene ikke nødvendigvis behøver at udelukke det andet :-D
  The Bodyshop Kbh søger i øvrigt en E commerce internship – var det noget :-)

 11. Jeg støtter også op om: Fargo, True Detective, The Fall, Newsroom, Silicon Valley og lidt udenfor kategori: Looking.

  Har du set Damages?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑