The CityGirl

Du vil gerne være med i hulen, ikk’ Mulle?

Lige om snart skal jeg til Lissabon, på en aldeles velfortjent ferie. Og mine forældre har været så søde, helt frivilligt, at tilbyde at passe Dexter. Dengang de tilbød det, så var Dexter jo også normal. Hun var faktisk både sød og lettere velopdragen. Både hende og jeg fik endda jævnligt ros fra venner og familie om hvor dygtig hun er blevet. Og jeg var faktisk også ret stolt af, at jeg havde fået rimelig styr på den der klump kaos.

Men jeg havde glemt at kigge i kalenderen. Den kalender, som Dexter åbenbart følger til punkt og prikke. Den hvor alle hundens faser er opført, og hvor Dexter tager det meget bogstavligt, det der står.

Man må aldrig bare læne sig tilbage og slappe af. For så vågner man op helt, helt uforberedt på, at ens hund har set på uret og som en snigende ninja i natten pludselig har transformeret sig til Møghunden.

Jeg sværger; det skete fra den ene dag til den anden. Den ene dag havde jeg Verdens Bedste Hund. Da jeg vågnede næste dag, havde jeg en møghund, hvis yndlingsbeskæftigelser overnight er blevet at bide i døren, være utilfreds med alt der ikke omhandler hende, angribe mine ben, når jeg går, hoppe op og nappe i min delle (som jeg ærlig talt ikke vidste, at jeg havde før Dexter fandt den!) og bare generelt være udenfor pædagogisk rækkevidde.

Jeg kan læse mig til, at det hedder “Den 3. kønsmodning” eller “Psykisk kønsmodning” og varer fra 17 til 22 måneder. Jeg tror, at vi kommer til at kalde fasen: “Møghund 2.0”.
Og det er ærlig talt deprimerende læsning. Det er sådan lidt “Die or survive”-agtigt, og at dømme på Dexters håndtering af fasen indtil videre, så var teenage-perioden en badeferie i forhold til det her.

For da hun var crazy teenager, havde hun jo ikke rigtig selvtilliden til alt det ballade. Dengang hjalp det at skælde ud. Nu har hun alt for meget selvtillid, og står med et smørret grin og logrer med halen, når hun får skældud, og hvis hun kunne tale, ville hun garanteret sige “Haha! Fuck dig! Det’ lige meget!”. Og det er faktisk ret provokerende.

Hvis hun var menneske, ville hun så meget være i systemet og være en af de unge, der render rundt og hænger på gadehjørner, som ikke laver lektier og som laver alt for meget ballade. Det ville være hende, der fik de andre med på at brænde containere og lave hærværk. Bare fordi. Hun ville være den, der mobbede de andre og lokkede dem i fordærv eller bare fik dem til at spise noget klamt. Hun ville være Steen fra Zappa, som får Mulle til at spise en snegl.

Så jeg antager, at når jeg kommer hjem fra Lissabon, så gider mine forældre aldrig mere passe Dexter. For ingen gider jo hænge ud med Steen fra Zappa i SÅ lang tid.

Categories: Dexter

Absolut topkarakter for forsøget » « Du er fuld, GLS! Gå hjem!

10 Comments

 1. Findes der ikke en kostskole for hunde, hvor du kan sende hende hen fra 17. til 22. måned?

  • The CityGirl

   3. november 2014 — 00:12

   Jeg tror det ikke. Jeg tænker, at hvis det fandtes, så ville alle hundeejere kende til det – og sende deres hunde derhen i den periode!
   Nogen bør virkelig oprette sådan en kostskole… !

   • Du kan vel oprette den? Tænk på, hvor rig du kan blive, når alle hundeejere sender deres hunde derhen. :D

    • The CityGirl

     4. november 2014 — 00:38

     Én crazy hund er RIGELIGT! Jeg skal sgu ikke have sådan en kostskole for crazy hunde. Og jeg er ikke sikker på, at man kan få sådan noget op at køre. Jeg mener, så skal der hyres folk til det – og jeg tror virkelig ikke, at der findes mennesker, der kan holde til at passe sådan nogle terrorister 24/7… Der skal man være lavet af et helt særligt stof, som jeg slet ikke tror findes :-D

 2. Min hund er 6 år og hvert år omkring 1/11 bliver hun en mega idiot. Ja. Det er ca nu. Og ja. Vi har luftet flere gange i nat, vi har på hver ENESTE tur diskuteret det fornuftige i at spise kyllingeskrog, efterladt toastbrød på parkeringspladsen (?), snask, klamme ting, etc etc. Vi er ikke nået til enighed, og gør det helt sikkert heller ikke.
  Og ejeren har fortalt hunden igen og igen at det er megadårlig stil at gø uhæmmet af alt. A L T.
  Andre hunde, også dem hun normalt godt kan lide, børn, biler, busser, knallerter (ok, den er fair nok, for de er fuckud up irriterende). Og jeg ved at det her ragnarok slutter til januar – for det gør det hvert år. Puha, man bliver sgu træt. Så hvis Dexter bare har 3 mdr og så er det slut, så er jeg klar på en bytter

  • The CityGirl

   4. november 2014 — 00:35

   Det skal jo ikke være tilbagevendende! Det er en fase, som man kan krydse af en liste, og så kan man komme videre! Jeg ville virkelig slet ikke kunne magte, hvis det var sådan en årlig ting… Tror du ikke, det er noget der kan fikses? Måske har din hund vinterdepression? :-D
   Men hvis du er vant til at håndtere sådan noget, så kan du vel godt lige tage Dexter de næste måneder? ;-)

   • det tænkte jeg også at det ikke skulle. Jeg kan godt tage Dexter, men vuffer gør jo af ca A L T – remember – så det bliver lige lovlig støjende for mine naboer (og mig), hvis vi er ude i 2 mdr konstant gøen. Du skal ikke prøve at sende den hundekostskole-idé videre til mig! :)

    • …første kop kaffe mangler stadig at blive indtaget.
     Præciserer derfor ovenstående: for min skyld ingen alarm, men hund og naboer brokker sig nok – på hver deres måde. Nu er hund lige gået ind i soveværelset for at gø ud af vinduet fordi hun hørte en fugl. Dum hund.

     • The CityGirl

      4. november 2014 — 13:07

      Måske giver to minusser plus? Måske bliver alt godt, hvis du tager Dexter de næste måneder… Tænker jeg umiddelbart :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑