The CityGirl

Du er fuld, GLS! Gå hjem!

En af de få fordele ved at være arbejdsløs, og som jeg ikke kan lade være med at udnytte til maksimum, eftersom jeg er inkarneret b-menneske, er, at jeg ikke behøver stå op, når alle andre står op.

Derfor er alt før klokken 9 teknisk set stadig nat her på matriklen. Men selvom jeg havde et arbejde, så ville jeg stadig forvente, at alt før klokken 9 – eller i hvert fald 8 – er privat tid, hvor jeg ikke skal være i den virkelige verden.

Derfor forventer jeg altså ikke, at GLS leverer pakker klokken TYVE MINUTTER OVER SYV!

Derfor vågner jeg ikke, når dørtelefonen buzzer på det tidspunkt. Men det gjorde Dexter. Og det er altså ikke særlig rart at vågne ved at den lille gårdvagt sidder nede i fodenden og råber “Svin!” på et ukristeligt tidspunkt. Og bliver ved. Men hun havde jo ret.

Da jeg gik ud i entreen blev der ringet på hos naboen, og jeg kunne høre, at de talte i dørtelefonen. Så jeg tænkte, at det jo bare er dem, der har utjekkede venner, der ringer på så tidligt, og gik i seng igen.
I virkeligheden lukkede de GLS ind, som smed en seddel i min postkasse om at jeg ikke var hjemme, og at jeg kunne hente min pakke et lettere obskurt sted. (Undskyld, nabo!)

Men altså, hvad fanden er det for et pakkefirma, der leverer pakker på sindssyge tidspunkter?! Jeg har ingen erindring om at have tjekket en boks af på bestillingssiden, hvor der stod “Jaja, bare kom klokken lort om morgenen!”.

Antager vi ikke allesammen, at hvis ikke andet er anført, så foregår leveringen indenfor normal arbejdstid? Ligesom man heller ikke ringer til folk før klokken 9 eller efter klokken 22. Med mindre man aftaler andet. Og personligt laver jeg aldrig (!) aftaler om, at skulle modtage pakker mens jeg sover.

Categories: shopping

Du vil gerne være med i hulen, ikk’ Mulle? » « Mit liv som sæddoner

7 Comments

 1. Tilslutter mig Dexter’s meget klare formulering – “Svin!”

 2. Christ. Jeg mindes med gru en periode, hvor Forbruger-Kontakt havde et reklamebud, som kom lørdag morgen kl. 8 (!) og ringede på ALLE dørtelefonerne i opgangen. Og han gav ikke op – han fortsatte, indtil en eller anden stod op og åbnede. Og det var HVER lørdag.

  Min løsning blev efterhånden at tage låget af dørtelefonen og skrue en af ledningerne af summeren, inden jeg gik i seng natten til lørdag, så man ikke kunne ringe på hos mig. SÅ var der nattero…

  • The CityGirl

   31. oktober 2014 — 13:43

   Ville ønske jeg kunne gøre det samme. Men det hjælper ikke, når man kan høre naboens dørtelefon næsten lige så højt. De larmer absurd meget :-(

 3. Det er garanteret noget, der er sat i værk at dit jobcenter for at få alle ‘de dovne hunde’ – nå ja, det var så ikke lige Dexter, men de arbejdsløse, der mentes – ud af fjerene ;-)

 4. Hvor jeg dog elsker min tænd/sluk kontakt på dørtelefonen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑