The CityGirl

Taget som gidsel af DF

Jeg føler mig en smule gidseltaget af Dansk Folkeparti, efter jeg har fundet ud af, at de i deres seneste kampagne har en billede af en dansk-svensk gårdhund.
For pludselig føler jeg, at Dexter og jeg er levende reklamesøjler for en politisk overbevisning, som vi intet har tilfælles med, når vi bevæger os rundt på gader og stræder.

Dexter og jeg propaganderer ikke for noget som helst, når vi går tur. Og hvis vi skulle gøre det, ville det aldrig nogensinde blive DF. Faktisk har vi ingen skjult agenda, når vi er ude. Det er primært fordi Dexter skal træde af på naturens vegne.

Det kan godt være, at DF går op i dyrevelfærd og det er meget godt og fint. Men jeg gider virkelig ikke være levende reklame for dem, for vi ved jo godt allesammen, at festen ikke stopper ved dyrevelfærden. Her er der jo netop altid en mere eller mindre skjult agenda.

Så jeg vil gerne stille og roligt bønfalde DF om fremadrettet at droppe billeder af dansk-svenske gårdhunde i deres kampagner. For det er lidt træls ufrivilligt at blive en del af deres propaganda, når man bare gerne vil gå tur med sin hund.

Når det er sagt, så vil jeg gerne henlede DF’s opmærksomhed på race-valget i kampagnen: En dansk-svensk gårdhund er muligvis billedet på det diametralt modsatte af hvad de står for. Her har vi en race, som er vild med alle, elsker alle, ikke forskelsbehandler og bare synes, at verden er et awesome, festligt sted.
Og i øvrigt er det ikke en race-ren hund. Just sayin’…

Categories: agurketid, Dexter, hund

The things you do for … your dog » « Jeg har det lågsus!

10 Comments

 1. Rolig nu:-) Tænk på, at det måske kan give Dexter nye muligheder for at tjene penge – som dublant!! (Eller hvad det nu hedder)….

  • The CityGirl

   17. september 2014 — 23:11

   Altså jeg er utrolig meget for at hun begynder at bidrage til husholdningen, men der er alligevel grænser. Det her må være én af dem ;-)

 2. Nu ikke noget med at foreslå DF, at de fremover skal bruge broholmere. Godt nok er Kamelen kun broholmer på mødrene side, men alligevel …

 3. Ja chancen for at de vil bruge en tjekkisk rottehund som model er forhåbentlig også lille – det er jo en indvandrer

 4. Kan de ikke bruge en svane? Det er jo i forvejen en retarderet, livsfarlig og megaracistisk lortefugl…
  (Pardon my french….;-) )

  • The CityGirl

   20. september 2014 — 00:05

   Jo, sgu da! Svanen er et glimrende bud!
   Og ja, det er jo verdens ondeste fugl, som der så er nogle mennesker, der synes er skøn… Man fornærmer i hvert fald ikke rigtig nogen ved at bruge den, da jeg antager, at der ikke er nogen, der har kæle-svaner…

 5. Er det ikke noget med, at den vist er national fugl?
  For så er DF’erne da overtalt. Vil nærmest tro at de tisser i bukserne af begejstring !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑