The CityGirl

LØGNERE!

Jeg så vejrudsigt i går. To gange. Og begge gange blev der lovet regn og lortevejr. Nu sidder jeg så og kigger ud af vinduet på sol og blå himmel.
Bevares, der har været en enkelt byge engang i formiddags – men det er næppe noget der gør gårsdagens vejrudsigter bare tæt på retvisende.

Og det pisser mig en lille smule af. Okay, indrømmet: Det pisser mig virkelig meget af!
Alle mine planer om at ligge indenfor på sofaen og holde søndag på en tirsdag er ligesom bare gået af fløjten. For det er ikke det samme at gøre det i solskin!

Men ydermere, så kan jeg slet, slet ikke forstå, at der ALDRIG er konsekvenser for de der meteorologer, der konsekvent lyver og sjældent er i nærheden af at ramme rigtig.

På TV2 overdriver de altid, hos DMI underdriver de og på DR tager de bare fejl. Og stadigvæk står de alt for kække og glade og fortælle løgnhistorier om vejret.

I ethvert andet arbejde ville der være konsekvenser for aldrig at udføre sit arbejde. Og som arbejdsløs bliver jeg en lille smule sur over, at der står folk i mit tv og får penge for at lyve. Altså jeg kunne lige så godt have det arbejde. Det lader jo til, at man ikke skal kunne andet end være kæk, vise seernes vejrbilleder og så komme med en random udsigt.

Man kan selvfølgelig håbe, at det er ulønnet arbejde udført af glade vejr-idioter (som stadig ikke bør nå ud i tv og på web) – dog tror jeg desværre, at de hiver en klækkelig løn hjem på sådan noget venstrehåndsarbejde.
Og så er spørgsmålet bare: Hvordan får jeg det job?

Categories: agurketid, vejr

Her går det godt! » « Kommer tid, kommer vinduesviskere

6 Comments

 1. Har du overhovedet haft søgt sådan et meteorolog-job? Ellers tror da pokker, at nogle andre fik det. ;)

  • The CityGirl

   26. august 2014 — 18:15

   Nej, for jeg har ikke set dem! Og jeg er lidt i tvivl om hvad fremgangsmåden er med uopfordrede ansøgninger. Skal man bare lyve herremeget i ansøgningen? Eller er vi mere ovre i at fortælle, hvor god man er til at lyve og evt. kunne dokumentere det?

   • Du kunne måske prøve med en helgardering: Send en ansøgning, hvor du lyver lige så stærkt, som en hest kan rende. Giver det ikke noget resultat, så sender du en ny ansøgning en uges tid senere, hvor du dokumenterer, hvor meget du løj i den første ansøgning.

    • The CityGirl

     27. august 2014 — 18:54

     Genialt! Det er klart det, der må være fremgangsmåden! Før du ved af det, så er det mig, der står og lyver i dit tv ;-)

 2. Tænk, hvis man gjorde det provisionslønnet…

  • The CityGirl

   26. august 2014 — 18:16

   Hahahaha! Åh, hvor ville det være sjovt! Og måske også gøre, at tingene blev lidt mere retvisende i stedet for at de konkurrerer om at kunne lyve mest ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑