The CityGirl

Kommer tid, kommer vinduesviskere

Mine vinduesviskere døde i sidste uge – sådan nogenlunde timet med at alt det der regn. Det viser sig, at det der gummi rent faktisk har en udmærket funktion med at fjerne vandet fra ruden, hvorimod at det bare bliver tværet ud, så man ingenting kan se, hvis der ikke er gummi på viskeren.

Nu var det ikke fordi jeg tænkte, at jeg kunne undvære vinduesviskere, men altså – kommer tid kommer sted. Jeg er jo arbejdsløs, så jeg kan jo ikke overskue at klare flere ting på én dag. Nogle dage kan jeg faktisk ikke engang overskue at lave én ting.

Men det blev der lavet ret hurtigt om på, efter jeg havde været forbi mine forældre og på den der vinduesvisker-måde, strandede derude i søndags. Hvor jeg tog det rimelig roligt og tænkte, at jeg bare ikke skulle køre i monsunregn, tog min far ikke så let på sagen.

“Du kører ned og får nye viskere på imorgen!” blev der beordret, samtidig med at han fluks overførte 500 kroner til mig. Også selvom jeg proklamerede, at de nok ikke kostede så meget.

Nå, men kommer tid, kommer sted. Jeg havde ikke lige tid i går. Der havde jeg en vigtig date med min sofa – plus at jeg lige skulle tage mig sammen til det der med at troppe op på et værksted og være fuldstændig fejlcastet.
Men til gengæld kom jeg afsted i dag. Og spillede blondinekortet, og fik værkstedsmanden til også at montere dem (når man i forvejen er fejlcastet, kan man lige så godt få mest muligt ud af det).

Og nu viser det sig, at jeg har herremeget optur over mine nye vinduesviskere! Faktisk kan jeg næsten ikke vente med at køre med dem i regn!
OG jeg har et overskud på 380 kroner, da det kun kostede 120 kroner! Mega win!

Categories: agurketid

LØGNERE! » « Livet som arbejdsløs V

4 Comments

 1. Det er derfor man også skal have fantastisk regntøj: så er dårligt vejr også en fest

 2. Jeg har lidt af samme udtværingsproblem. Forskellen er bare, at viskerbladene sådan set er der. Tror du, at din far også har et bud på dén? :)

  • The CityGirl

   21. august 2014 — 00:10

   Jeg tror også du bare skal købe nogle nye vinduesviskere. Det gjorde mine også inden de døde helt. Det er vist bare starten på enden når de gør det….
   Men har nu kørt i en smule regn i dag – og det var en fest! Alle pengene værd :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑