The CityGirl

Den hjemvendte (tykke) datter

Dexter og jeg pakkede bilen med tusind liter vand (plus, minus), rullede alle vinduer ned og satte GPS’en til at finde Roskilde. Dexter skulle nemlig, efter kun lidt over et år, hjem til sin mor og fortælle hvor awesome hun har det på Nørrebro – og hilse på sine små ny søskende.

Det var sådan en aftale som lød meget bedre i teorien. I teorien ville det bare være fryd og gammen og alt for hyggeligt med tre hundegenerationer og ‘family love’.

I virkeligheden så var Dexters mor herresur på hende. Måske havde Dexter glemt at sige, at hun ikke kom tilbage igen. Måske havde hun lavet den klassiske med “Jeg skal lige ned efter en liter mælk” og kom jo så aldrig igen.
Der var i hvert fald ingen varm velkomst til den hjemvendte datter – hvilket den hjemvendte datter blev lidt forvirret over. For hun kunne godt genkende både barndomshjem og tidligere ejer – og også sin mor, gætter jeg på. Men hun fik den kolde skulder akkompagneret af knurren og blottede tænder.

Til gengæld gad hendes små søskende hende godt – når moren ikke kiggede. (Ja, det var naturligvis en beskyttertrang moren havde).

Måske var det også fordi Dexter åbenbart er blevet til den tykke og gigantiske datter i det år der er gået. For det viser sig, at hun er højere end sin mor, absurd meget større end sin søster (som også var på besøg) og ligner dermed verdens største hund når hun leger med en 8 uger gammel version af sig selv. (Hvilket i øvrigt var virkelig godt, at de var blevet solgt – ellers var vi nok kommet hjem med en ekstra i tasken…!)

Så dyrelægen havde nok ret, da hun for en måneds tid siden diplomatisk sagde, at Dexter var lidt chubby. Vi går på kur igen i morgen. Ligesom vi gør hver mandag.
Altså efter vi har trøstespist lidt over at være blevet SÅ eftertrykkeligt skældt ud af egen mor. Bare fordi man glemte at sige, at man ikke kom tilbage. Og kom til at spise lidt for meget. Det kan jo ske.

20140803-222039-80439474.jpg

20140803-222038-80438361.jpg

Categories: Dexter

Kære arbejdsgivere » « Gidsel i en tysk schlager-fest

5 Comments

 1. Det lyder som min mor. Kælling :-)

  • The CityGirl

   4. august 2014 — 00:20

   Så må du også gerne komme herhjem og blive klappet og trøstespise. Sådan fixer vi de fleste problemer her ;-)

 2. Louis er også blevet meget større end forventet men det er åbenbart hvad bylivet gør ved en hund. I forhold til kuldet ved jeg ikke da vi aldrig er vendt tilbage. Og efter at have læst ovenstående tror jeg bare, at vi bliver her – han fyldte nemlig 5 år forleden

  • The CityGirl

   4. august 2014 — 14:38

   Aha! Så byhunde bliver bare lige en snas større? Så er alt jo som det skal være :-D
   Og ja, bliv hjemme; hvis 1 år er slemt, så tør man ikke tænke på, hvor sur moren er efter 5 år ;-)

 3. Den anden han fra kuldet går hos samme dyrlæge og han har fået navnet “skalde” af åbentlyse årsager efter sigende. Så jeg er bare taknemmelig for Louis – også selvom han er “større” end gennemsnittet. Gider alligevel ikke ha’ en emsig taskehund!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑