The CityGirl

Gidsel i en tysk schlager-fest

Jeg glemmer det hver eneste fucking gang. Muligvis blokerer jeg det i min hjerne, fordi det er direkte traumatiserende. Hver gang. OG farligt.

Når man kører fra København til Rågeleje, er der et punkt et sted omkring Hillerød, hvor P3 dør. Hvis den bare gik ud og ikke kunne finde signal, så herregud. Men næ nej, den skifter direkte (og hurtigt!) over på Radio Kattegat, som ALTID spiller virkelig scary musik. I går ingen undtagelse.

Så jeg sad febrilsk og kæmpede med min bilradio om at få lov til at høre P3, mens den hidsigt blev ved med at slå tilbage på Radio Kattegat og Hansi Hinterseer – mens jeg prøvede ikke at køre galt midt i chokket. Indtil jeg opgav og slukkede helt for radioen. Det var alligevel for meget tortur med den pludselige, dog alligevel konstante, Hansi Hinterseer.

Og jeg har ikke noget imod at folk hører Radio Kattegat og er pjattet med Hansi (jeg kan dog ikke helt forstå det), men jeg tror ikke, at Radio Kattegat er klar over HVOR farligt det egentlig er, når de så pludseligt kaprer ens radio, mens man hører noget stille og roligt P3 (alt på P3 er stille og roligt i forhold til Radio Kattegats playliste!).

Man vågner faktisk lidt for meget. Formentlig fordi man får et chok. Ligesom Dexter også bliver pænt urolig, når der pludselig brager tysk schlager-musik ud af højtaleren (ja, vi hører mono i bilen. Don’t ask).

Den der pludselige Hansi Hinterseer er bare ikke en rar oplevelse. Så det vil være rart, hvis Radio Kattegat gad give noget signal tilbage til P3. For hvis de spørger mig, så er det ikke den rette måde at få nye lyttere på, bare at kapre deres radio og holde dem som gidsler i en tysk schlager-fest.

Categories: agurketid, sommer, sommerhus

Den hjemvendte (tykke) datter » « First World Problems

2 Comments

  1. Du er hermed vinderen.. Jeg troede at fire timer i bil på vej hjem fra nordnorge med en radio der kun spillede boney m var killer ( var de samme 10 sange på repeat, som i sang 1-10 efterfulgt af 10-1, så man havde fornøjelsen af samme nummer to gange i træk..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑