The CityGirl

Fuck! Hun har en mus!

Man kan tage hunden ud af naturen, men man kan ikke tage naturen ud af hunden.
Det måtte jeg i dén grad sande, da Dexter på under 30 sekunder fangede en mus, slog den ihjel og (på et nanosekund) ville spise den.

Vi var lige ankommet til sommerhuset for at hjælpe med at sætte hegn op, og vi havde ikke engang været der et kvarter, før ovennævnte skete.

Jeg ved godt, at en dansk-svensk gårdhund har rotte- og musejæger i sit dna – og Dexter blev da også rost til skyerne. EFTER jeg havde fisket den døde mus ud af hendes mund. Men må jeg indrømme, at jeg tvivlede på, om sådan en byhund egentlig havde et intakt instinkt. Jeg mener, det kunne være, at hun kunne jagte og fange en mus, men måske hun ikke helt kunne slå den ihjel eller ellers vidste, hvad hun skulle gøre.
Men det vidste hun – og hvis jeg havde reageret et nanosekund senere, så havde musen været væk. Med hud og hår und alles! Som om det bare var en lille snack.

Det mest aparte ved hele denne situation, bortset fra selve scenariet som IRL nok har set en kende spøjst ud, med Dexter med en mus i munden og mig der meget skingert råber “Fuck! Hun har en mus!” mens jeg spurter hen til hende, for at få hende til at slippe den (for sært nok, så når jeg at tænke, at jeg virkelig ikke kan overskue, at Dexter spiser en mus – inkl. tanken om, at den nok ikke er så rar at skide ud igen), er, at jeg er ekstremt stolt af min hund.

For helt ærligt, så er det da mega sejt, at hun lige kunne fange sådan et lille svin og slå den ihjel. Men også lidt ulækkert.

Categories: Dexter, hund, sommer, sommerhus

Det var hendes sidste ønske! » « Campingvogne og jyde-racistiske hund – eller Hvad vi lærte på Fyn

4 Comments

 1. He he – good dog -gooood dog :-)

  • The CityGirl

   17. juli 2014 — 23:45

   Ja, det er den mest absurde form for ros, som jeg har givet – og måske også den form for ros, som jeg aldrig troede, at jeg skulle give :-)

 2. Forståelig stolthed, men det er den slags små mellemmåltider, der giver orm, og så skal man til dyrlægen, og så og så …

  • The CityGirl

   17. juli 2014 — 23:46

   Det havde jeg ikke engang overvejet! Så er jeg endnu mere glad for, at jeg fik hende til at spytte ud!
   Man orker jo aldrig at skulle en tur til dyrelægen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑