The CityGirl

First World Problems

Det er meget fint med al det her sommer, og jeg er da også svært tilfreds med at have opnået en hudtone der i år slår smølf med flere længder, således at jeg nu er i kategorien hudfarvet. Men det er jo hårdt arbejde!

Så ja, jeg glædede mig sgu lidt til en regnvejrsdag. Havde faktisk planlagt det hele således, at jeg kunne holde helt og aldeles fri i dag og ligge på sofaen og se serier, mens skybrud, regn og gråvejr kunne florere udenfor.

Og hvad sker der så?! Ikke en skid! Stadig tusind grader og kun en bette byge på under fem minutter. Det er bare ikke i orden. For man må jo ikke opholde sig indenfor, når vejret er godt. Jeg ved ikke helt, hvad der sker, hvis man gør det. Måske bliver man skudt. Måske taber man al den hårdt oparbejdede hudfarve og går tilbage til smølf. Det står hen i det uvisse.

Men jeg finder nok snart ud af det. For jeg blev indenfor. Og så serier. Og det var rart. Jeg har jo nærmest ikke set noget som helst i en måned grundet alt for godt vejr! Det stresser altså en smule at være bagud på den front.

Og jeg er parat til at gøre det igen. Altså forudsat, at sanktionerne for at blive inde i godt vejr, er til at leve med.

Categories: sommer, vejr

Gidsel i en tysk schlager-fest » « Livet som arbejdsløs IV

2 Comments

  1. Jeg har også altid syntes, at det var en lille smule stressende med alt for godt vejr. Man får jo dårlig samvittighed over ikke at være på stranden/ude at købe is/solbadende i en park osv, men det kan jo godt være, det ikke lige er det man har mest lyst til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑