The CityGirl

Den daglige kamp om fornuften

Over 40 grader var det i dag på altanen. FYRRE! Over!
Så der sad jeg det meste af dagen i dag og skiftevis indtog iskaffe og Sunlolly. Det er da det, som Sundhedsstyrelsen foreskriver, når temperaturen når derop, ikk’?

Og så er det jo godt, at jeg har en hund, som er yderst kompatibel med varme. For det må hun jo være, når hun ikke er kompatibel med kulde. Ville være det logiske resultat. Hvis Dexter var efter bogen.

Dexter bliver komplet skør af varme. Det er som om, at hun samler al varmen inde i sit lille hoved, og lægger det som en fin, fin hinde af crazyness ovenpå den eksisterende crazyness. Og her giver to minusser bare ikke plus.

Så går tiden ellers med skiftevis at falde om af varme i skyggen, hvorefter hun glad lægger sig direkte ud i solen i bedste Connie-med-læderhud-på-Mallorca – og bagefter går over til mig og er pisseirriterende, som om hun vil alt muligt, som er fysisk umuligt i fyrre graders varme.

Og så giver hun mig et blikket: “Hvad fanden har du gang i, menneske?! Er du blevet komplet sindssyg?!”, da jeg en enkelt gang prøvede at være flink hundeejer, og køle hendes poter osv. ned med et vådt håndklæde – og blev fornærmet, da jeg tilbød hende en isterning.

Og på dage som disse, hvor jeg kæmper en kontinuerlig kamp med Dexter om fornuften, så begynder jeg næsten lidt at tvivle på, hvem af os der har ret. Måske er det mig, der er helt i skoven, når jeg prøver at køle hende ned og tilbyder hende en isterning. Jeg ved det ikke.

Categories: arbejdsløs, Dexter, sommer

Flet nu, for helvede! » « Midt i Den Store Bagedyst-segmentet

6 Comments

 1. Det er jo derfor I skal tage til Amager.
  Der har vi køletæppe og solcreme(!), så ingen bliver overophedede :-)

  • The CityGirl

   7. juli 2014 — 19:57

   Vi har også solcreme her – og våde håndklæder. Der er bare ikke nogen af os der bruger det ;-)
   Men vil da gerne se dig afprøve køletæppe på Dexter. Tror, at hun vil synes, du er et meget mærkelig menneske. Lige så mærkelig, som da jeg forsøgte at køle hende ned ;-)

 2. SVARET kunne være:

  En halv kop leverpostej opløses i en halv kop koldt vand.

  Sæt koppen i fryseren og lad den fryse til is.

  Tag ud og servèr for hunden

  Det er rendyrket guf for varme hunde ;)

  • The CityGirl

   10. juli 2014 — 14:25

   Tak for tip :-)
   Et hit er også en nektarin skåret ud i små stykker og et par timer i fryseren. Ved dog ikke om Dexter er ene om at være begejstret for nektarin ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑