The CityGirl

To sæsoner

Jeg ved ikke helt hvorfor, men min mor har besluttet, at jeg får to sæsoner til at fejle med plante-projekter på altanen. To sæsoner til at prøve ting af og to sæsoner til at blive helt, helt klog på det.

Jeg ved ikke, hvordan hun er kommet frem til det sølle antal, når hun selv hele tiden sige, at hun var 30 (TREDVE!) år om at finde ud, hvordan hun skulle gribe haven an.

Jeg synes, at det er lidt strengt. Også fordi der er så utrolig meget tillægsviden for hver eneste lille ting, som man prøver at finde ud af. HVER gang jeg ringer og spørger om et eller andet, så kommer der en gigantisk lang forklaring med tusind andre ting, som jeg også skal være opmærksom på.

Det er en videnskab uden lige, og jeg er tilbøjelig til at kaste håndklædet i ringen. For det er bare som om, man aldrig kan vinde, når man pludselig også får meldinger om, at visne ting også kan være tegn på overvanding.
“Også selvom jorden er tør?”
“Mjae… Nok ikke. Men måske.”
Og med sådanne udmeldinger, så er man tilbøjelig til at tro, at hun bare siger det for at stresse mig og give mig dårligt altan-selvværd til en grad, at jeg snart ikke kan vurdere om jorden er tør eller okay fugtig.

Når der så endelig sker noget, som jeg selv vil kategorisere som en succes, som at tomatplanten blomstrer, så er det som om min mor ikke er særlig imponeret. Så får jeg bare at vide, at jeg skal fjerne bladene inde ved stænglen. Men at tage et øjeblik og råbe “Hurraaaa!”, det gør vi ikke.

Jeg har to sæsoner til at imponere min mor. Indtil videre er det virkelig op ad bakke. Dog ved jeg ikke, hvad konsekvensen er, hvis jeg ikke overholder det.

Categories: altan

Busy busy busy » « Fejlswipet: Hey u

6 Comments

  • The CityGirl

   4. juni 2014 — 19:39

   Pas. Men der sol på fra cirka 14.30 til 19.30. Der ville nok være sol på en times tid mere om aftenen, hvis nogen gad rive bygningen ned overfor….

 1. Hvad sker der hvis du ikke har styr på alt havearbejde på altanen efter to sæsoner?

  • The CityGirl

   10. juni 2014 — 23:02

   Ingen ved det. Der har ikke været talt om sanktioner i forbindelse med truslen. Men jeg gætter på, at hun bare vil være skuffet over mig. På den måde, som kun mødre kan være det….

  • Der sker sikkert det, at CityMor kommer og sætter CityGirls altanplanter under administration. :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑