The CityGirl

Små sejre tæller også

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en smule gnaven for tiden. Faktisk ret gnaven. Men det er det der sker, når sommeren forsvinder og efterlader en tilbage med pollen og følelsen af sandpapir på indersiden af øjenlågene. Og når ens tomatplante er sååååå lang tid om at ville producere tomater.

Disse faktorer sørger i dén grad for, at jeg sover ualmindelig dårligt. Hver morgen føles det som om, at jeg har drukket ti øl og en dårlig flaske rødvin aftenen før – og enhver kan sige sig selv, at det ikke giver de optimale forhold for at være i godt humør.

Så da dagen i dag startede med de sædvanlige pollentømmermænd krydret med to afslag på samme job (jeg er ikke tungnem; jeg forstår godt mailen første gang!), og efterfølgende regnvejr samtidig med, at jeg lige havde taget mig sammen til at starte projekt: “CityGirl & Dexter på cykel i København”, så var det jo naturligt at droppe udendørsaktiviteten og gå hjem og eksplodere i et gigantisk raseri over at skulle støvsuge fucking pels-sofa. Det er jo mandag, så hvorfor prøve på at vende skuden?

Men midt i mine utroligt negative aktiviteter kom der pludselig en mail. En mail om, at nogen ENDELIG havde fattet interesse for min person ifht. et job. En mail om en jobsamtale.

Og med ét var alt andet ligegyldigt. Fucking pels-sofaer og pollen og afslag. Pludselig var der lys for enden af den altid uendelige ansøgningstunnel, som man som arbejdsløs vandrer ørkesløst ned ad.

Naturligvis vil det allerbedste jo være, at jeg får jobbet – og det satser jeg selvfølgelig på. Alt andet vil jo være dumt. Men små sejre tæller også. Især på en mandag.

Categories: arbejdsløs

Vælg mig! Vælg mig! » « Shit I say to my dog

6 Comments

  1. Fantastisk – krydser fingre for dig og at samtalen går super godt.
    Så må vi håbe du er den heldige vinder af ansættelsen :-) Så kan det være sommeren lige pludselig bliver lidt bedre… Hvornår mon samtalen finder sted? Venter spændt på nyt…

  2. Tillykke med invitationen til samtale – hvis man siger tillykke med sådan noget. Men skønt med held langt om længe.

  3. Uhh knæk og bræk. Jeg lavede for noget tid siden en liste med tips til jobsøgning, måske du kan have glæde af den så jeg tillader mig at smide et link til dig http://duckysrapping.wordpress.com/2014/05/28/syv-gode-rad-til-jobsamtalen/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑