The CityGirl

Shit I say to my dog

 • “Heeeeeej, din lille røv!” (Altid sagt high-pitch. Primært i det øjeblik jeg træder ind ad døren, INDEN jeg får lukket den, så hele opgangen kan høre det. Suk.)
 • “Du kan kraftedeme selv være være vov!” (Som svar på umotiveret gøen og intens stirren)
 • “Kom her, din bløde festhund!” (Når ens hjerne forsøger at tænke hurtigt, og finde et godt ord at sætte efter ‘blød’, så bliver det til det helt ukendte ord ‘festhund’…)
 • “DU!” (Hvergang Dexter forsøger på noget. Ved ikke hvornår og hvordan “Du” pludselig gik hen og blev et skældsord….)
 • “Tænk hvis du ikke var sindssyg!” (Sagt utrolig high-pitch – og når jeg har sagt det, så giver det meget god meningen, at kræet er sindssygt.)
 • “Er du sikker på, at du ikke skal skide?” (Jeg ved ikke hvorfor jeg stiller spørgsmålet, som om vi skal til at have en debat om emnet. Som om Dexter ville komme med et analyserende svar a la: “Jeg ved det ikke helt. På den ene side kunne jeg måske godt, men du ved, jeg kunne også holde mig til næste gang vi skal ned? Måske finder jeg et bedre sted til min lort senere. Hvad synes du?”)
 • “Kom her, din fusentast!” (Startede med at kalde hende fis – det transformerede sig til fusentast. Giver jo perfekt mening!)
 • “Hold op med at være en røv!” (Egentlig et ret urimeligt krav at stille og noget nær umuligt for Dexter at eksekvere. Røven er jo svær at komme af med…)

Categories: hund

Små sejre tæller også » « Problemet med at være arbejdsløs

6 Comments

 1. Fusentast…! Det skal med på din næste ord-elske-liste. ;)

  • The CityGirl

   21. juni 2014 — 11:53

   Ja, det er et virkelig, virkelig godt ord!
   Og uden helt at være klar over det, så er det ikke helt ved siden af, at beskylde Dexter for at være en fusentast: “letsindig, skrupelløs person som fører sig frem med overdreven selvtillid uden at være i besiddelse af tilstrækkelig (faglig) indsigt el. professionalisme” :-D

 2. Det er simpelthen utrolig ofte, at jeg kommer til at tænke på denne lille tegnefilm, når du skriver om Dexter https://www.youtube.com/watch?v=tlWRnyAnR54 . ;)

  • The CityGirl

   21. juni 2014 — 11:54

   Haha! Bortset fra, at Dexter langt fra er fed, så kan jeg faktisk godt forstå, at du kommer til at tænke på den tegnefilm :-)
   Og det ville egentlig også være et perfekt job til Dexter som levende sofapølle ;-)

 3. Åh, jeg kender det så godt. Jeg siger lige så mange dumme, til tider sjove, ting til min kat. Han reagerer på de mærkeligste navne efterhånden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑