The CityGirl

Problemet med at være arbejdsløs

På sådan en overskyet mandag er det ikke bare ligetil at være arbejdsløs. For udover det åbentlyse problem med at være arbejdsløs, så er det virkelig også svært at finde gode overspringshandlinger.

For med arbejdsløshed kommer uendelig meget ekstra tid. Så meget, at man eksempelvis ikke længere kan vende det blinde øje til sofaen. Fordi mens jeg render rundt og er arbejdsløs, så går Dexter rundt og fælder i omegnen af en halv til en hel hund om dagen. Hvilket primært sætter sig på sofaen, fordi jeg har den mest inkompatible sofa til en hund. Den er faktisk så inkompatibel med hund, at det nu står øverst på listen over ting, som jeg skal købe, når jeg igen får en normal indkomst! Ingen har fortjent at skulle stå og råbe af hundehårene på sofaen, der ikke bare lægger sig som et fin pels, men fucking klistrer fast!

Men det er også det, der giver en Catch-22. Hvad skal man overspringshandle fra? Skal man støvsuge fucking pels-sofa for at udskyde at skrive ansøgninger? Eller skal man skrive ansøgninger for at undgå at deale med fucking pels-sofa?

For det tog jo kun formiddagen at lave de almindelige overspringshandlinger som at sidde og glo på Facebook, læse ligegyldige nyheder, scoute nettet for nye jobs at søge og lige plante en citron-timian (tror jeg? Er der noget der hedder det??) ud i alt for små krukker.

Og når alt det er gjort, så er der bare hele tiden ansøgninger og fucking pels-sofa. Det er de to konstante i mit liv lige nu – og jeg er ærlig talt ved at være lidt træt af dem.

Categories: arbejdsløs

Shit I say to my dog » « Mess Around

9 Comments

 1. Hvad er der med alle de hår for tiden??

  Jeg kunne seriøst bygge en ekstra Jeppe, hvis ellers jeg kunne tage mig sammen til at feje dem sammen…

  • The CityGirl

   16. juni 2014 — 18:56

   Altså de skal jo selvfølgelig smide noget af vinterpelsen – men her er det fuldstændig vanvittigt og har stået på i noget der føles som forever!
   Jeg tror, at Dexter fælder absurd meget (og konstant) efter hendes sterilisation. Så jeg har skrevet og spurgt dyrelægen om noget med b-vitaminer, som jeg har læst et sted – men vil jo bare gerne have det lidt verificeret…

   Og hvis du vil bygge en ny hund, så giver jeg gerne en støvsugerpose med Dexter ;-)

 2. 1)Hvis du mangler noget at lave har jeg 50 kasser, der skal pakkes ud og en bunke ikea-lort, der skal både købes og samles

  2) Har været i ny bolig i 1 1/2 døgn og der er fucking hundehår OVERALT. Min indre Maude kan ikke have det længere. Gør noget!

  • The CityGirl

   18. juni 2014 — 00:32

   1) Jeg er altid klar på at samle Ikea-lort! Jeg elsker jo at samle Ikea ting! Ved ikke hvorfor…

   2) Jeg kan ikke hjælpe med hundehårene. Kun hvis du gerne vil have nogle flere; Dexter kan godt komme og ryste en halv hund af sig. Var det noget?

   • Jeg læser det sådan at jeg afleverer min indkøbsliste til dig og så både køber du det OG samler?
    For det er så meget en deal med mig!!
    Så skal jeg nok børste Dexter så længe – deal?

    • The CityGirl

     18. juni 2014 — 23:54

     Hvis du også støvsuger min sofa imens – inkl. begge sider af hynderne (ja, jeg har vendt hynderne engang i stedet for at støvsuge…), så har vi en aftale!
     Men så skal sofaen også være helt hårfri plus at Dexter ikke skal fælde nævneværdigt i en uge!

     • Den bliver hård, den her. Eftersom jeg hader at støvsuge..
      Jeg kan købe alt Ikea-crappet.. Så samler du, mens jeg håndfodrer dig med kanelbullar?

      PS: Har anskaffet en såkaldt furminator. Den kan jeg godt give Dexter en tur med evt. Synes dog ikke at den hjælper nævneværdigt…

      • The CityGirl

       20. juni 2014 — 00:15

       Nu er der jo slet ikke noget som helst med eliminering af hundehår med i dealen??

       Og jeg har også sådan en furminator. Virker godt – man skal nok bare ikke bruge den for ofte. Den er vist lidt hård ved huden… Men kan sige, at hvis du børster hende når hun er håndklædetør, så kommer der VIRKELIG meget af! Så jeg børster hende altid med den efter et bad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑