The CityGirl

Mess Around

For præcis et år siden i dag, flyttede Dexter ind. Og det er faktisk lidt vildt. Mest at vi begge stadig er i live og nogenlunde med hjernen i behold.
For Dexter var jo ikke bare en hund, der flyttede ind. Hun var en tornado af skørhed, der lige overtog mit liv – men på den gode måde, trods alt.

Jeg troede, at jeg vidste det meste – og det gjorde jeg givetvis også, når det kommer til normale hunde. Med Dexter vidste jeg stort set ikke en skid. For som kyndige mennesker har udtalt: “Dexter er jo ikke helt efter bogen.”

Og selvom jeg har været grædefærdig over at min hvalp var på crack, har været så rasende, som jeg aldrig har prøvet før og har været så træt og udmattet af at bo sammen med, til tider, crazy dog, så har jeg faktisk ikke fortrudt noget som helst.

Selvom det forgangne års highlights mestendels består af erindringer om litervis af hvalpetis, ballade på 117 forskellige måder og et konstant og insisterende “Se mig! Se mig! Se mig!”, så er det faktisk ikke det, der fylder.
Det er, når Dexter og jeg går ud af døren, og som et andet agent-team lige synkroniserer inden vi går. Altså missionen og humøret. At Dexter altid lige giver mig et blik, der kun er fyldt med glæde og et: “Yeah! Det er os to mod verden! Let’s go!”

Det var formentlig helt skørt, at jeg anskaffede mig en hund. Og jeg er tilbøjelig til at give kritikerne ret. Det ville sikkert have meget mere fornuftigt ikke at gøre det. Men hvis man skal være fornuftig hele tiden, så får man jo aldrig en Dexter – og det ville jeg faktisk ikke have været foruden.

Categories: Dexter

Problemet med at være arbejdsløs » « Jeg er vild med Henri!

2 Comments

 1. Skøn beskrivelse.. og hvor har det været dejligt at være med på rejsen i jeres første år :) Jeg håber, jeg for lov også at være med det næste år!
  Lotte
  http://www.harmoniskhundecenter.dk

  • The CityGirl

   17. juni 2014 — 20:05

   Det kan du trygt regne med at du får lov til – og nok også efter det. Nu kan vi jo slet ikke undvære at gå på hundeskole ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑