The CityGirl

Livet som arbejdsløs III

Jeg fik ikke jobbet, som jeg til samtale om. Og på en eller anden måde, så vidste jeg det godt. I hvert fald blev jeg ikke så sur og ked af det, som man kunne have forventet. Det jeg faktisk blev mest sur over, var at jeg kunne se, at mailen var sendt lidt i otte i morges – og med mindre de har haft møde før det, så har de vidst hvem der fik jobbet siden fredag. Og der synes jeg bare, at man godt lige kunne have været flink at smide en afklaring ud før weekenden.

Men det er jo også fuldstændig lige meget om jeg får et job, fordi
A) Der er kommet en tomat på min tomatplante! Det hjælper åbenbart at stirre intenst på den flere gange om dagen i en uge. Hurra!!!

B) Dexter er blevet en kendishund og er nu i de kulørte blade. Og efter at hun har set sig selv i Vi med Hund er hjernen stået helt af. Igen. Men med en kendishund i husstanden, så tænker jeg, at det bare er et spørgsmål om tid før hun begynder at tjene penge på det. Hvordan hun gør det, må hun selv om. Bare hun ikke melder sig til Paradise eller andet reality crap. Ikke fordi jeg ikke tror, at hun kan vinde. Det kan hun formentlig, da hun har en højere IQ end den samlede masse af de andre deltagere. Men det vil bare være så pinligt at se hende i det program: Man ved bare, at man har fejlet som hundeejer, hvis ens hund melder sig til Paradise.

Så nu er det op til Dexter at sørge for huslejen mens jeg passer tomatplanten.

Categories: arbejde, arbejdsløs

Midt i Den Store Bagedyst-segmentet » « Vælg mig! Vælg mig!

15 Comments

 1. Jeg er helt sikker på at Dexter vil blive vraget til Paradise. Hendes IQ er alt for høj

  • The CityGirl

   30. juni 2014 — 23:06

   Pyh, det er jeg glad for at du siger! Havde helt glemt, at der jo faktisk er et filter, i form af casting, til de programmer :-D

 2. Det er vel også bare rimeligt. Nu har du sørget for huslejen i jeres første år sammen, så kan hun sørge for det næste års husleje.

  Jeg er ikke sikker på, at det er IQ, der skal til for at vinde de der reality-konkurrencer. Men måske kan hun melde sig til Hvem Vil Være Millionær eller sådan noget i stedet for? Hvis man altså bliver kendis af dét?

  • The CityGirl

   1. juli 2014 — 11:36

   Godt nok er hun jo vanvittig klog, men hun kan ikke helt tale (endnu!), og så kan det godt være, at det vil være svært for Hans Pilgaard at forstå, hvad hun vil svare. Det vil være det eneste problem. Hun vil jo sagtens kunne svare på alle spørgsmålene! ;-)

   • Som Lisa skriver, hun kan pege på svarene. Eller bjæffe 1, 2, 3 eller 4 gange.
    I filmen “Mig og min lillebror og Bølle” har de to brødre en hund, Bølle, som er synsk og kan forudse resultater af fodboldkampe og derved vinde de store gevinster i tips.
    Se her, hvordan man gør, når hunden ikke kan tale. Du skal bare lære Dexter at udtrykke sig på tilsvarende måde. :-D
    http://youtu.be/t-HScaersLc?t=2m19s

    • The CityGirl

     2. juli 2014 — 09:47

     Shit, hvor er det ringe lavet! :-D
     Men måske hun også skal igang med at gamble lidt? Det vil jo være hurtige penge – dog ved jeg ikke, om hun har talent for det… Vi har ikke spillet så meget poker, roulette og blackjack herhjemme…

     • Det er også en gammel film. :)

      Så må I starte med at gamble for småbeløb, indtil I har skudt jer ind på, hvor hendes talent ligger.

      • The CityGirl

       2. juli 2014 — 22:17

       Ja, det kan hurtigt ende galt. Og måske er det også en skidt idé. Hun bliver jo hurtig begejstret.
       Kan lidt se hende for mig, stå på et casino med en million og så bare sætte det hele på sort i ren begejstring… Det kræver alligevel lidt selvkontrol at gå den vej…..

       • Uha ja, hun skal selvfølgelig først have rådighed over millionerne, når I har konstateret, at hun vitterligt er synsk og kan forudse udfaldet, ligesom Bølle i filmen. Ellers ender det galt! Sådan noget gambling har det med at have en indbygget over-sandsynlighed for, at “huset” vinder.

        Alternativt kan I prøve med noget aktiehandel i stedet for, hvis det viser sig, at Dexter er bedre til at spå om ting, der har en længere tidshorisont end her-og-nu-gambling på sort. :)

        • The CityGirl

         3. juli 2014 — 22:28

         Aktiehandel kunne også være en mulighed… Altså bortset fra, at hun har set Wolf of Wallstreet, så jeg kunne godt være lidt bange for, at det også kunne stikke helt af for hende, hvis hun nu tror, at det skal være sådan :-D

 3. Hun kan vel bare pege på svaret. Det bliver straks sværere når hun skal ringe til en ven (dig) og stille et spørgsmål

  • The CityGirl

   1. juli 2014 — 21:49

   Nå ja, det kan hun vel bare gøre. Og hun har jo ikke brug for at ringe til en ven; hun ved jo ALT!
   Perfekt! Det er det vi gør :-D

 4. Så er indtægten sikret

 5. Hmm nu har jeg fulgt din blog det sidste halve års tid – og tak for fantastisk underholdning både fra dig og især Dexter – elsker den hund :-) men jeg er åbenbart gået glip af det afsnit hvor du fortæller hvad du rent faktisk lavede ( på dit tidligere job) og hvad det er du søger nu ??? Eller er det en hemmelighed :-))

  • The CityGirl

   2. juli 2014 — 22:19

   Selvtak – og tak fordi du læser med. Og synes at Dexter er underholdende! Altid dejligt, når andre end mig selv kan se det sjove i det. Med sådan noget kan man jo tit skyde forkert ;-)

   Ang. arbejde, så er det ikke som sådan en hemmelighed – men jeg flasher det heller ikke, da jeg jo er lidt halvanonym her på bloggen.
   Men det er indenfor digital kommunikation :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑