The CityGirl

Jeg er vild med Henri!

Prinsgemalen fylder 80 år i dag – og hvis du ikke allerede har gjort det, så send lige Henri en venlig tanke.

Personligt er jeg pjattet med Henri. Jeg kan slet, slet ikke forstå, hvorfor folk ikke kan lide ham! Manden er jo bare fransk og glad. Og ikke mindst, den der er bedst til at være kongelig her i landet. Henri ved jo om nogen, hvordan det søde liv skal leves – og fordi han ikke er dansk, så er han ikke tynget af Janteloven. Jeg er vild med det!
fa1e643ddb7648889ea035329ee1e6b2_PrinsHenrik1
Og hvem vil ikke have ham til bords til en middag? Jeg vil gerne. Jeg tror, at han kan underholde herfra og til evigheden. Både på dansk og fransk. Manden er jo venligheden selv, krydret med vin og god mad.

Hvis du stadig er skeptisk overfor Prinsgemalen, så gå lige ind og se de tre programmer, hvor han laver mad: Du kan finde dem her.
Og hvis du synes, at han ikke kan tale dansk, så lyt lige efter. Han taler det faktisk helt fint. Skide være med at han ikke kan lægge trykket helt korrekt alle steder – og en fransk accent giver bare det hele det swung, som en ægte Prinsgemal skal have!

Categories: agurketid

Mess Around » « Busy busy busy

1 Comment

  1. Er bare SÅ enig… Henrik er Konge!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑