The CityGirl

Fejlswipet: Hey u

Der var engang, hvor jeg var på Tinder. Men jeg var så fyldt med angst, for at fejlswipe, at det virkelig ikke var en rar oplevelse.

Så stod jeg til en fest og i kø til cocktailbaren, og af en eller anden grund, så stod jeg og mine venner og morede os over Tinder, og lige pludselig var hele køen (primært mændene) involveret i min Tinder og hvem jeg skulle swipe til højre eller venstre.

Men så skete det. Jeg fejlswipede. Jeg blev for afslappet, glemte angsten og stod på underligste vis og flirtede med en fyr i drinkskøen henover Tinder. Og så kom jeg til at swipe forkert på den fyr, som jeg slet, slet ikke var interesseret i! (HVORFOR kan man ikke un-swipe?!)

For at gøre angsten total, så havde ham, som jeg fejlswipede på, også swipet “Ja” til mig. Derfor lukkede jeg Tinder ned lige med det samme. Og har egentlig ikke åbnet den før i weekenden, hvor fejl-swipet pludselig skrev.

1-2 måneder efter at vi (ved en fejl!) havde matchet, skriver manden så: “Hey u”.
Jeg kommer ikke til at svare på den besked. Det kommer bare ikke til at ske.

Categories: dating

To sæsoner » « En konstant tysk-eksamen

7 Comments

 1. Jo du skal da så!!!!
  Tænk nogle gode oplevelser der kan komme ud af det.
  (Eller blogindlæg :-))

 2. Hørt…enig med Christina!! MEGAENIG!! Who knows…der kan kun kommer ALT ud af det “fejlswip”…Godt så…keep us posted!

 3. The CityGirl

  3. juni 2014 — 21:44

  Altså nu vil jeg jo helst ikke udlevere nogen, men lad os bare sige, at jeg ikke leder efter mænd, der går i gangsta’ frakker, hvor det ser ud som om, de lige har tabt en bane coke ned af….
  Men I må gerne få ham! Jeg formidler gerne kontakten! ;-)

 4. Jeg vil vildt gerne høre noget mere om det der Tinder. Hvad er egentlig worst case scenario, hvis man fejlswiper? At han skriver Hey u? Og at en mærkelig type i gangstafrakke tror man synes han er lækker. Kan man ikke bare “Undo” sit fejlswipe? Det er vel ikke sådan, at alle andre fremadrettet kan se, hvem man har fejlswipet og derfor tror man har meget dårlig smag i mænd?

  Han har vel ikke dit navn eller adresse eller noget så han sårn rigtig kan stalke dig vel?

  • The CityGirl

   4. juni 2014 — 14:07

   Nej, man kan ikke undo.
   Og hvis man virkelig gerne vil stalke, så kan man godt. Den er sat op med Facebook, og derfor bruger den kun billeder fra derfra (som man selv vælger), ligesom man kan se, hvem man har af fælles venner (hvis man har nogen) og fælles interesser (likes).

   Men nej, andre kan ikke se hvem man har fejlswipet (så vidt jeg ved)…

   • Aha! Men hvis man har fælles venner, så kan man i princippet godt blive stalket?

    Glemte i øvrigt tidligere at skrive, at der VIRKELIG skulle være meget der pegede i en bedre retning, hvis jeg skulle svare på en Hey u

    • The CityGirl

     10. juni 2014 — 14:34

     Yep, lige præcis.
     Og ja, der skal virkelig være utrolig meget andet godt, hvis noget skal opveje/udligne et “Hey u” :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑