The CityGirl

Vælg så den fucking te!

Som den ambitiøse hundeejer jeg jo er, havde jeg lidt planlagt en mindre karriere for Dexter. Specielt nu, hvor jeg er arbejdsløs, synes jeg jo godt, at vi alle kan løfte i flok. At det hele ikke nødvendigvis hænger på mig.

Jeg synes, at det kunne være vildt sejt, hvis hun fik job ude i lufthavnen og var en af de der cool hunde, der kunne sniffe sig frem til narko eller penge eller hvad de nu vil have dem til. Og da et af Dexters yndlingsprogrammer også er Grænsepatruljen, syntes det at ligge lige for.

I dag på hundeskole havde vi fært-øvelse. Vi havde to kopper; en med te-blade og en uden. Og der må jeg bare erkende, at Dexter fejlede til punkt og prikke – og at karrieren som sej lufthavnshund ligger meget, meget langt væk.

For når ens hund ikke engang kan finde ud af at vælge koppen med teblade, men konsekvent vælger den tomme – og i øvrigt slutter af med at løbe væk med den tomme kop, så er det som om, at man måske skal overveje en anden karriere.

Og når man sidder på knæ foran sin hund og tilsidst næsten hvisler, at den skal vælge den fucking te nu, mens man herremeget snyder og selv viser hunden, hvor teen er, og den stadigvæk uden at tøve vælger den tomme kop – samtidig med at alle de andre på holdet kører den cool stil og får deres hund til at vælge teen uden at snyde og mellem noget, der på afstand, lignede tusind kopper, så har man på en måde lidt opgivet på forhånd.

Dexter bliver aldrig sej lufthavnshund. Med mindre de opretter en stilling som velkomsthund og hun bare skal stå i velkomsthallen og være glad.

Categories: Dexter

Det er ikke Lars Løkkes underhyleres skyld » « Jeg hader maraton

2 Comments

  1. Haha! Godt forsøk, da. Jeg synes at alle flyplasser burde ha glade velkomsthunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑