The CityGirl

Reddet af NemID

Her op til min arbejdsløshed, har jeg gået rundt og spekuleret på, hvad jeg egentlig skal få tiden til at gå med. Jeg mener, når jeg har søgt de job, der skal søges og vasket tøj og taget opvasken, gået med Dexter og drukket kaffe på altanen, hvad skal man så?

Det fandt jeg så ud af i går, hvor jeg ad helt officielle veje skulle fortælle verden, at jeg var arbejdsløs. Noget, som jeg naivt troede, bare ville tage et par minutter.
En time senere, to opkald til a-kassen og tusind bandeord senere, havde jeg meldt mig arbejdsløs. Tror jeg.

For det viser sig jo, at udover at man skal beskæftige sig urimelig meget med NemID, når man er arbejdsløs, så skal man også deale med it-systemer, som naturligvis ikke er særlig logiske. Eller virker. Eksempelvis var det først efter 2 opkald til a-kassen og tre browsere senere, at jeg fik adgang til det jeg skulle.

Men det er jo rart! Nu er jeg ikke længere bange for, at jeg kommer til at kede mig og have alt for meget tid. Nu ved jeg, at tiden kommer til at flyve afsted. Faktisk får jeg måske endda en lille smule travlt og kommer i tidsnød, når jeg skal deale med NemID og skod-it hver dag.

Categories: arbejdsløs

Livet som arbejdsløs I » « Hver dag er en fest på Arbejdsløshedsslottet

4 Comments

 1. Hej Citygirl,

  Åh ja, det kender jeg kun alt for godt som nylig arbejdsløs selv. Bare rolig det bliver mindre opslugende med tiden. Jeg glæder mig til at læse dit syn på mødet med jobcenteret ;D
  Og så i øvrigt, tak for alle de fine små historier som ofte får mig til at grine, og føle at der er andre der tænker som en selv! Jeg håber der bliver tid til dem stadig.

  • The CityGirl

   3. maj 2014 — 10:38

   Ja, det kan jo godt tyde på, at der ikke bliver meget tid tilovers til at blogge – men på den anden side, så skal jeg jo også brokke mig over det, såe…. ;-)
   Og selvtak – altid dejligt med fine ord og ros! :-)

 2. Det er det samme med sygdomme og testresultater. Man går ind på superdupersmarte Sundhed.dk og leder efter det man skal finde (i mit tilfælde emailkonsultation). Man kan ikke finde det via ren logik og menuer, så man søger. Uden resultat.

  Efter at have raset i lang tid og brugt 1000 bandeord fandt jeg ud af, at emailkonsultation på Sundhed.dk hedder epostkonsultation. Skidesmart! Hvornår lærer det offentlige egentlig noget om standarder?

  • The CityGirl

   5. maj 2014 — 12:49

   Ja, det er helt vildt. Har lige brugt endnu en time på at prøve at blive en lille smule klogere – men det er som om det er et uendeligt sort hul af ikke-eksisterende logik!
   Sad og overvejede om jeg skulle smide jobnet og i særdeleshed a-kasse en uopfordret ansøgning :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑