The CityGirl

Jeg hader maraton

Det er som, at jeg ALTID skal have noget med fucking Copenhagen Maraton at gøre – selvom jeg virkelig ikke løber. Det er som Copenhagen Maraton ALTID skal karambolere med mine planer, og fucke alting fuldstændig op. I år er så ingen undtagelse.

Det startede bare med en konfirmation. Og så tænkte jeg, at det kunne være meget rart at få Dexter passet, så jeg ikke havde nogen curfew.
Det lykkedes at få nogen til at passe Dexter – og så finder jeg ud af, at når jeg skal hente Dexter søndag, er det ikke bare midt i maraton, sådan rent tidsmæssigt. Det er også rent geografisk midt i maraton, at hun skal hentes.

Jeg hader Copenhagen Maraton. Virkelig, virkelig meget.
Hvorfor kan de ikke lægge det en weekend, hvor der ikke de facto foregår konfirmationer i hobetal?! Jeg er ret overbevist om, at jeg ikke er den eneste de generer i den weekend. For jeg er i teorien for, at man bruger byen. Man skal bare ikke være egoistisk omkring det, og tro, at alle synes det er mega fedt at der løber tosser rundt i byen.

Og nej, jeg kan ikke bare tage bussen ind og hente hende – for busserne er jo omlagt til nærmest udenfor byen! Og nej, jeg gider ikke trave hele vejen ind til byen og tilbage igen. Men det ender nok med det. Med mindre der er nogle løbere der gider tage hende med ud, når de alligevel passerer derinde.

Jeg hader maraton. Det er det dummeste der findes. På så mange planer. Ikke mindst, at der var en idiot, der tænkte: “Fedt! Lad os løbe 42,195 km ligesom ham der døde af det!” – og endnu dummere, at der var så mange mennesker, der hoppede på det.

Categories: uventet drejning

Vælg så den fucking te! » « Det ER tis!

8 Comments

 1. HA! Godt sagt, helt enig. Tåber er de. Der er så meget fin natur ude i provinsen, hvor de kunne hoppe rundt i stedet.

 2. Karina Marie Madsen

  17. maj 2014 — 09:53

  Ak ja, du ved jo ikke bedre. Men om ikke andet, så stil dig ved 39-40 km på ruten, og nyd de lidende ansigter – deter da god underholdning, i det mindste. Og så kan du jo lige give et lille hep fordi der er nogle seje mennesker der tør udfordre sig selv og deres krop, og lære lidt om, hvor meget man rent faktisk kan holde til :o) Jeg håber du får Dexter hjem i god behold!

  • The CityGirl

   18. maj 2014 — 13:47

   Jeg ved ikke om du skriver, at jeg ikke ved bedre, for at provokere eller om du oprigtigt mener det. Uanset hvad, er det utrolig nedladende. Jeg ved skam fint bedre. Og jeg har intet imod at folk løber maraton. At jeg synes, at det er dumt, er min mening, som jeg har lov til at have. Det er deres valg. Mit valg er ikke at løbe. Hvad jeg i øvrigt foretager mig med min krop, kommer ikke andre ved. Og sådan burde det egentlig også være med maraton-løbere. Hvis jeg kan respektere, at folk træffer de valg, burde den også gå den anden vej. Det er desværre mere småt med forståelsen den anden vej. For nu er det jo sådan, at det ikke længere blot er et tilvalg at dyrke ekstrem-sport. For os der ikke gør det, er det åbenbart blevet et fravalg. Og så er man ikke lige så sej? Ifølge din logik. Jeg synes ikke det er sejt. Det er både fint og flot. Jeg måler bare sejhed på andre måder, og synes ikke at “turde udfordre sig selv” kun handler om ren fysik.
   Jeg respekterer som sagt, at folk ønsker at leve deres liv på den måde – og hvis der var lige så stor respekt den anden vej, så ville man ikke tage alle verdens storbyer som gidsler med det her. Men i sundhedens hellige navn, med ekstremsportudøvere i front, er det blevet besluttet, at vi allesammen synes det er skønt og at det er en folkefest. Jeg har lige været derinde, og der var sgu langt til folkefest. I min optik.
   Og i øvrigt er min største anke blot, at de vælger at afholde det på årets største konfirmationsweekend. Dét er direkte dumt. Men det handler om planlægning – og har intet med løbet at gøre. Måske handler det også om egoisme. Det kan jeg blot gisne om.

 3. http://karriere.jobfinder.dk/artikel/de-vaerste-ledere-er-unge-skaldede-maend-der-loeber-maraton-1687

  Selv kommentarerne bekræfter, maratonløb er skidt, fysisk og mentalt. Også for os andre

  • The CityGirl

   18. maj 2014 — 13:50

   Haha! Ja, det er god underholdning.
   I øvrigt er den bedste chef jeg har haft en totalt motionstosse, der løber både maraton og ironman. Så for min skyld må chefer gerne lave alt det der – men der nu også noget snert af sandhed i den artikel. På det arketypiske plan. Vi kender jo nok allesammen typen ;-)

 4. Okay okay, godt ord igen. Du blogger med dyb sarkasme og et glimt i øjet (ik’) – så troede du kunne tage en kommentar ligeså. Åbenbart ikke. Nej, det var ikke nedladende ment – det var ikke særligt dybt ment. Jeg er som dig med på at vi bruger byen. Nogle weekender hedder det marathon og ironman – andre gange hedder det karneval og Distortion. Vi kan vel allesammen være her?

  • The CityGirl

   19. maj 2014 — 10:42

   Jeg kan altid godt tage en sarkastisk kommentar – jeg læste bare ikke din kommentar sådan. Og det beklager jeg. Men det er desværre det der kan ske, når det hele foregår på skrift :-)
   Mine indlæg bliver også misforstået i ny og næ.
   Rigtig godt ord igen! Og undskyld, at jeg misforstod din kommentar :-)
   Jeg håber, at du vender tilbage og skriver til mig, at jeg ikke ved bedre, når jeg næste gang skal brokke mig over noget ;-)

 5. Altid til tjeneste :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑