The CityGirl

Så stop det dog!

 • Speakeren på DR1, der sagde “Aftenshowet sender ikke i aften” – indsæt her glad ansigt fra mig – “Ej, det er bare aprilsnar.” Indsæt sad smiley.
 • Folk der kommenterer billeder på de sociale medier med hjerter i forskellige farver.
 • Folk der skal fortælle verden, hver dag, hele fucking året, hvor vidunderligt det hele er. Ingen har SÅ perfekt et liv.
 • Folk der konstant uploader billeder af deres åndssvage hund. (Jaja, men Dexter er jo den eneste, der er værd at gøre det med!)
 • Folk der ikke samler hundelorte op. Hvis jeg kan se, at der kommer lort ud af din hund, så er chancen for at du også kan se det nok pænt stor.
 • Folk der bliver ved med at tale om at vi ikke skal have sommertid, og konstant fortæller, hvad klokken i VIRKELIGHEDEN er. Det er en fucking time vi taler om – get over it! (Mor, jeg vil ikke høre mere om det. Jeg har hørt på det i 33 år. Nu. Må. Det. Stoppe!)
 • Hunde der leger vagthunde hele natten, selvom der tydeligvis ikke er nogen på vej ind i lejligheden. 7 timers knurren by night er ikke okay.
 • Dumme folk, der nu skal beskyttes lovmæssigt, fordi de er så hjernedøde, at de tager det ene kviklån efter det andet. Man kan ikke lovgive sig ud af lav IQ!
 • Overdreven brug af selfies.
 • Vejrudsigter.

Categories: liste, liste-liv

Mødte en hund der hed Tjalfe … » « De ringer, vi hvisker

4 Comments

 1. Men du oplevede at hoppe på en aprilsnar! Dagen er blevet så meta, så jeg savner at grine af mig selv og glæde mig over andres evne til lokke mig med på en velkomponeret røverhistorie. Iøvrigt er du da for cool til både at se og gå glip af Aftenshowet.

  • The CityGirl

   2. april 2014 — 19:04

   Ja, jeg hoppede på en aprilsnar i et nanosekund – men jo kun fordi det var ønsketænkning at Aftenshowet var aflyst.
   Og du har ret, jeg er for cool til det program, men af uransaglige årsager, så er det virkelig tit at jeg kommer til at se noget af det, selvom jeg hader det. Jeg ved virkelig ikke hvordan det sker…. Det sker bare!

 2. Jeg er skyldig i punkt 2 og 4. Hjerterne er efter, jeg har fået mig en baby (og dog kun ved egne billeder på instagram). Hundebillederne skyldes bare, at jeg har en utrolig sød og fotogen hund. Sorry! :-D

  • The CityGirl

   2. april 2014 — 19:06

   Det er mere ok selv at sætte hjerte ind i sin tekst om sit barn – det er for underligt, når andre gør det. Specielt når det er det eneste, der står i kommentaren! Jeg forstår det ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑