The CityGirl

Lidt til den hys side

Siden jeg fik fjernet krapylet fra mit hoved i mandags, har jeg været hys med hys på. Alt føles som noget der kriblekrabler på min krop.

Som sideeffekt på mandagens naturoplevelse, er jeg nu også ret overbevist om, at jeg har nogle af de der levende insekter inde under huden. Fordi jeg pludselig har en bule i nakken. Man får jo ikke buler i nakken! Det er garanteret sådan et sted, sådan nogle ulækre tingester synes det er fedt at ligge og hygge inde under huden. Det har man jo hørt om! Og ja, det kan godt være, at man skal rejse rundt i Amazonas jungle for at få sådan noget. Men der var også engang, hvor jeg troede, at jeg ikke havde en tæge i hovedbunden.

Min mor inspicerede det, og mener, at det bare er en bule. Eventuelt en bums. Jeg tror stadig, at det er dyr.
Det er det der kommer ud af sådan noget. Der kommer aldrig noget godt ud af ekstrem nærkontakt med natur!

Det er jo på samme konto, at jeg, hver gang jeg spotter en flyvende ting, som bare ligner en hveps, går jeg fra 0 til 100 i hys-hed på et nanosekund. Det er mindst 10 år siden at jeg er blevet stukket.

Og det er så her, at jeg ikke forstår, hvorfor man ikke udrydder visse ting fra naturen. Eksempelvis tæger/flåter og hvepse (evt. også svaner; mest bare fordi de jo er dødsensfarlige!).
De dyr gør jo INTET godt. Ingen skal komme og fortælle mig, at de vil være savnet i en fødekæde. Jeg er sikker på, at der findes gode alternativer til de klammoer i fødekæden. Ligesom vi andre må finde alternativer, når der opstår problemer, så må dyrene sgu også kunne. Lidt omstillingsparathed i dyreverdenen vil være kærkomment. Nu må de altså komme videre fra deres livsfilosofi om at “Sådan har vi altid levet! Det må ingen lave om på, for så dør vi!”

Well, jeg plejede også at spise Snickers og M&M’s med peanuts indtil jeg fik nøddeallergi. Nu spiser jeg vingummier i stedet. Det er der altså nogle dyr, der kan lære lidt af, så vi allesammen bliver mere glade – og undgå krapyler i hovedbunden.

Categories: natur

Jeg aner ikke hvad jeg laver » « Krapylet

4 Comments

 1. Hold nu op hvor jeg sidder og griner – mest af alt fordi jeg ved jeg ville have det på nøjagtig samme måde.. og jeg er helt enig mht at udrydde diverse dyrearter, blot fordi de er klammoer.. For nej, de gør jo intet godt!

 2. Kunne frøer evt. blive en del af ‘udryddelsesprocessen’? De er da klammoer i højeste potens – og så er jeg SÅ ligeglad med at de muligvis er nyttige. De skal væk fra min have – og fra stuen!

  • The CityGirl

   27. april 2014 — 22:20

   For min skyld gerne. Jeg har ikke personligt noget udestående med frøer, og synes måske faktisk at de er lidt søde…
   Men hvis vi skal have frøerne med, for at få de andre væk, så er jeg cool med det! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑