Jeg antager, at jeg ikke er den eneste. Jeg antager, at der findes flere derude. Flere som mister den totale tidsfornemmelse, hvis man glemmer at sætte køkkenuret.

Eksempelvis glemte jeg det i morges efter at have dumpet et æg ned i gryden, hvorefter jeg fortsatte i min ikke-vågne tilstand med at spise min grape. Lidt efter gik det op for mig, at jeg havde glemt at sætte tid på ægget. Og SÅ vågnede jeg.

For OMG! Hvor lang tid har det fået?! Hvor lang tid er der tilbage?! Der kunne jo være gået TIMER!

Af en eller anden grund mister jeg TOTALT tidsfornemmelsen, når det går op for mig, at jeg har glemt at sætte uret. Jeg kunne jo have kigget ned på min grape og konkluderet, at jeg havde spist lidt under halvdelen. At det nok næppe ville have taget mig mere end et minut, måske endda kun 30 sekunder.

Men det gjorde jeg ikke. Jeg stod og talte frem og tilbage og blev stresset over at skulle tage en beslutning, hvor det endelige udfald skulle ende med at ægget havde fået 5 minutter og 30 sekunder.
Prøvede at sjusse mig frem til, hvor længe jeg havde stået ved køkkenbordet uden overhovedet at vide det.

At dømme på ægget, troede jeg så, at jeg havde stået og stenet ved køkkenbordet adskillige minutter længere end hvad virkeligheden i form af ægget kunne berette.