The CityGirl

Om lidt er vi alle russere

Nå, men så kom der i dag den stille og rolige nyhed om, at Putin overtager Ukraines Delfinprogram. Det der program, der blev startet i 1960’erne, hvor man trænede delfiner til at patruljere i havet. Med knive og andre våben. Jojo, den er god nok!

Og det er bare det, at når Putin hiver delfiner op af hatten, så véd man bare, at det ikke er det sidste der kommer fra hans skøre, skøre verden. Personligt vil jeg ikke blive overrasket, hvis næste propagandabillede, der bliver udsendt er Putin, der rider på en enhjørning mens han skyder Den Afskyelige Snemand. Alt kan jo lade sig gøre i Putin-land!

Men man sidder bare tilbage, og synes måske er det lugter lidt af, at vi allesammen er russere lige om lidt. For hvad har vi? I hvert fald ikke noget, der kan matche et Delfinprogram. Vi har ikke engang en metro!

Dog har vi Bengt Holst – og han er jo ikke bange for noget. Muligvis kan han træne alle de der sæler i Østersøen, så de kan modstå Putins delfiner.
For efter dagens nyhed, så er Bengt Holst formentlig den eneste i Danmark, der kan redde os fra at blive indlemmet i Putin-land.

PS. Hvor er Gerard Depardieu henne i alt det her? Det er lang tid siden, man har hørt noget fra hans nye liv i Rusland. Måske han skal have sit kongedømme i Putin-land?

Categories: agurketid

De ringer, vi hvisker » « Helvede, dit navn er tandsten!

4 Comments

 1. Rokokoposten go home.

 2. Måske han svømmer rundt sammen med Putin og delfinerne!

  • The CityGirl

   29. marts 2014 — 00:14

   Gerard eller Bengt Holst?
   Jeg tror ikke Gerard kan svømme… Det ville virke som en selvmordsmission at sænke ham ned i vand ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑