The CityGirl

Helvede, dit navn er tandsten!

Jeg har gået SÅ meget til tandlæge de sidste par år – og det har været uden at kny. Jeg vil selv mene, at jeg har været igennem det ypperste indenfor tand-tortur med bøjler, kæbeoperationer og hvad der dertil hører. Jeg har endda i mine yngre år fået både opereret og hevet visdomstænder ud. Og bevares, intet af det er da rart. Men det har jo ikke gjort decideret ondt.

I mellemtiden har jeg så fundet ud af, at jeg åbenbart er udstyret med en ganske høj smertetærskel, så måske er det derfor, at jeg aldrig helt har kunne forstå de der svage mennesker, der skal have bedøvelse og hvad ved jeg, bare de skal se en tandlæge (tandlægeskræk er her undtaget. Irrationel angst er jo uforståelig i sig selv, samtidig med at de giver en smule mening).

Jeg var til tandlæge i dag, og følte at jeg var døden nær i smerte. Eller min mund var.
For alt imens alt andet i de orale regioner er blevet toptunet de seneste år, har jeg åbenbart erhvervet mig en yderst god evne til at producere tandsten. Tydeligvis gør jeg ikke noget halvt, og har givet den fuld skrue på den konto.

Hold nu kæft, hvor gjorde det ondt. Jeg tror måske, at jeg hellere vil føde end at have fjernet tandsten. Der må man i det mindste godt få drugs. Det her foregår jo ved fuld bevidsthed! Jeg var faktisk ved at tude lidt undervejs, og måtte grådlabilt spørge, om vi ikke snart var færdige. Der var vi kun halvvejs.

Til gengæld fik jeg ros for mine tandlommer – og en ny tid om kun fire måneder. For “med så mange tandsten, så må vi lige tjekke op på det!”. Skide tak.

Jeg er den, der sidder i sofaen i aften og har ondt af mig selv (og er stolt af mine tandlommer! WTF?!) og spiser 6 flødeboller. Ingen sagde noget specifikt om, at man ikke måtte spise flødeboller efter at have fået fjernet tandsten!

Categories: tandlæge

Om lidt er vi alle russere » « Nå, du swipede også til højre og kan lide Politiken? Hvordan går det med det??

8 Comments

 1. Sært, har ultralav smertetærskel, men tandsten…det er på grænsen til behageligt at få dem fjernet. Betvivler ikke at du er sej, bare sært, at der er så stor forskel.

 2. Havd har dine tandlommer gjort for at fortjene ros? Hvornår skal de have skældud? Og hvad har man egentlig i dem? Med SÅ mange spørgsmål, synes jeg, det er heldigt, at du skal tilbage om kun fire måneder! (møg-tænder-røv-ringe-opfindelse-øv!)

  • The CityGirl

   26. marts 2014 — 22:12

   Jeg ved det ikke. Til alle tre spørgsmål. Udover, at jeg tror, at man har sine tænder i tandlommerne?

 3. Når Netto sælger en sixpack til en femmer, kan man næsten heller ikke være bekendt at ikke spise dem.
  Jeg spiste 3 i går (og var meget stolt af mig selv, over at lade de sidste 3 ligge i pakken (Vi nævner ikke at jeg også lige fik guffet en 5-stykker af de store marcipanæg i mig (wuuh, i’m on a parantes-roll!)))

  • The CityGirl

   26. marts 2014 — 22:14

   Whaaat?! Jeg købte mine i Irma og betalte 18 kroner for dem. Bevares, de var også gode – men alligevel…
   Må vist i Netto imorgen!

   Og hvordan kan du kun spise halvdelen?? Jeg er jo overbevist om, at der er narko i dem, så man først få ro i sindet, når pakken er tom…
   Jeg er næsegrus beundret over din mådeholdenhed! ;-)

 4. Jeg tror måske du hellere vil have fjernet tandsten, just saying.
  Selvom jeg dog selv på operationsbordet i sidste uge proklamerede, at jeg hellere ville føde end have en blokade lagt i skulderen…
  (efter den udtalelse gav de mig et skud af det bedste de havde i skuffen og så tog jeg en flyvetur mens de lagde blokaden)

  • The CityGirl

   29. marts 2014 — 00:11

   Pis… for du har jo altid ret, Malene!

   Og jeg troede, at blokader bare var rare ting, som man fik lagt hos lægen, når man havde hold i nakken… Så kan jeg bedre forstå, at min læge kiggede på mig som om jeg var åndssvag, dengang jeg tiggede om en blokade.. (Blev sendt hjem med panodiler….)

   Men hvor ligger blokader så mellem tandsten og fødsler? Bare så vi lige får det noteret på skalaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑