The CityGirl

Blondinen og altanbordet

Jeg er gået helt og aldeles altan-amok den sidste uges tid – og når jeg kigger på altanmøbler, så er det som om at min, forholdsmæssigt store altan, inde i mit hoved er fire gange så stor. Mindst. Så i virkeligheden går mit shop-amok altan-raid mest ud på, at lade være med at købe ting.

Derfor gav jeg også mig selv en uge til virkelig at tænke, og finde ud af, hvad jeg virkelig, virkelig, virkelig reelt havde brug for:
– Ligge/lænestol, der kan klappes sammen til ingenting og ud til alting
– Klapbord til gelænderet
– Oliventræ
– Mynte

Så i mandags kørte jeg afsted i min frokostpause og fik på en halv time købt en Faim Spaghetti stol og et klapbord.

Stolen var ikke noget problem, for den skulle jo ikke samles, og havde ingen manualer skrevet af halvfulde italienske laissez-faire typer.

Det havde bordet derimod. Det er mig fuldstændig ubegribeligt, at det kan være SÅ umuligt at montere et skide bord, som har fire dele, der skal samles.

Manualen lød nogenlunde på: Dette er nr 1, 2, 3 og 4. Sæt dem sammen. 
Og formentlig skrevet med usynligt blæk: Muhahahahaha! Jeg fortæller ALDRIG hvad de der dinglende ting, der ligner noget der skal skrues fast, men som ikke kan, skal bruges til og hvordan du iøvrigt skal fæstne det ordentligt til altanen! 

Så kom min far forbi i dag. Og selvom vi bare skulle drikke kaffe, så kunne han ikke lade være med at inspicere det der dinglende makværk jeg havde hængende. Han kunne ikke bare lade som om, at der ikke foregik noget sært med det bord.

En times tid senere havde han faktisk gennemskuet lorte-manual og psyko-design. I hvert fald sidder bordet fast nu. På en ret meget mere rigtig måde. (Det kunne også kun gå én vej). Tak, far.

Så mangler jeg bare lige, at den der mynte jeg, helt efter bogen, købte pænt på en planteskole, lige gider gro ordentlig til imorgen, hvor jeg har inviteret til mojitos med hjemmedyrket mynte.

Er stærkt utilfreds med, at de mynter de sælger på planteskoler, åbenbart slet, slet ikke kan bruges med det samme – og lidt hånligt får at vide af fodformet plante-type, at jeg da på ingen måde kan regne med at kunne bruge dén mynte på fredag, så jeg nok lige skal smutte i et supermarked og købe noget der. Altså hvis jeg vil have mojitos på fredag.

Synes faktisk ikke at det er for meget at bede om, at de sælger mynte der rent faktisk har nogle blade på. Det jeg har stående ude på altanen lige nu, kan jo reelt være hvad som helst, eftersom det bare er noget jord med noget grønt småtteri i.

Categories: altan

Endeløs single-hed med næsten risiko-fri for barsel » « Virkeligheden og ægget

8 Comments

 1. Haha, forestiller mig bare lige nu, at du totalt pelser den bitte mynte :D

  • The CityGirl

   17. marts 2014 — 11:56

   Den overlevede; jeg bøjede mig og gjorde pænt som plante-damen sagde, og købte en i supermarkedet… Den blev til gengæld totalt pelset ;-)

 2. Christina Melchiors

  15. marts 2014 — 02:38

  Følger der en privat tjener med til den pris???!!!!
  Og i den mere seriøse afdeling: Kan den lægges ned, så man kan ligge på maven på den?

  • The CityGirl

   17. marts 2014 — 11:58

   Den er altså en af de billige af den slags stole – altså med mindre man vil have total grim rip off fra Ikea…. Så jeg var helt godt tilfreds med prisen, da alle andre jeg var stødt på, kostede mindst det dobbelte :-)

   Og nej, den kan ikke lægges helt ned på den måde. Men næsten, så man kan i hvert fald fint ligge og sove i den ;-)

   • Nej, prisen er faktisk helt ok…. Det er bare mig… Jeg synes havemøbler er latterligt dyre i forhold til at man max kan bruge dem 3 måneder om året.

    Har i årevis været på jagt efter solseng og hvert år er nærigheden taget over – måske det skal være i år.Så har man jo lov at håbe på medfølgende bustboy ;-)

    Hvor stor er din?
    Altan, altså!

    • The CityGirl

     19. marts 2014 — 21:52

     Ellers kan du købe en i Ikea – de har nogen i år, som er ret enkle og koster under 200,- (mener jeg)

     Jeg er ikke helt sikker på de eksakte mål på altanen, men noget med 3,5 – 4 meter bred og 1,5-ish dyb :-)

     Det gode ved den der Spaghetti stol er, at den har flere “trin”; den kan slås ud som bare stol, eller helt ud til liggestol PLUS at den kan slås helt sammen. Jeg er fan af den! Og man sidder skidegodt i den! Du må komme forbi og teste ;-)

 3. Jeg kan godt den dag ;)
  Er sikker på psykopat – Wilma kan bruge en fridag fra mig..
  Det er præcis klapsammen-tricket, jeg er super fan af. Der skal jo være plads til et helt loungesæt også :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑