The CityGirl

Angsten for uforvarende likes

Jeg må tydeligvis være fan af mest mulig tortur på samme tid. Hvorfor skulle jeg ellers oprette en Tinder-profil forleden – samtidig med at jeg er jobsøgende og dermed konstant sidder og venter på svar på mine ansøgninger.

Det virker dumt. Ikke mindst fordi jeg næsten ikke kan holde det ud. Af en eller anden grund er det meget tæerkrummende for mig – samtidig med, at jeg er i total angst for at komme til at swipe til højre og sende et uforvarende like afsted.

For vi ved jo allesammen godt, at jorden går under, hvis man kommer til at like en fyr på Tinder, som man i virkeligheden synes ligner en douchebag!

Jeg har tvunget mig selv til at swipe til højre og like nogle stykker – altså dem der ikke lignede hipster-efterladenskaber fra sidste Distortion. Og så var der for lidt siden åbenbart også en af dem, som havde swipet til højre med mig.

Skyndte mig at lukke app’en ned med det samme. Ellers skal man jo til at skrive med dem og alt muligt. Det er jo svært nok bare at swipe til højre!

Categories: dating

Tinder dog-dating …? » « I det mindste var jeg ikke fuld

2 Comments

  1. Ååååh kan fornemme du har det med det der dating som mig… jeg TØR dårligt oprette en profil og har ikk rørt sådan noget i 4 år, for ender altid med at der er en eller anden der stalker mig, eller jeg bliver svinet til af dem jeg ikke gider date… Tinder? Det er det der nye hippe mobilapp noget ik?

    • The CityGirl

      20. marts 2014 — 22:08

      Yeps, det er det de unge render rundt og leger med – mega hipt, mega det nye sort, mega angstprovokerende ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑