The CityGirl

Verdens dårligste kombi

Kombinationen af præ-menstruel, træt, rasende kvinde og crazy-skudt-i-hovedet-teenager-hundehvalp er en virkelig, virkelig dårlig sammensætning.

Jeg blev nærmest bange for mig selv, da jeg næsten skreg: “SÅ GÅR DU HEN OG LÆGGER DIG, DIN FUCKING MØGHUND!!!”, mens jeg forsøgte at støvsuge.
Dexter tog anderledes let på sagen og fortsatte ufortrødent sit neverending show, hvor hun har sammensat alle de bedste numre fra sin levetid let drysset med teenage-craze i kombination med at hun er blevet stokdøv, når det kommer til kommandoer.

Og så er det jo rigtig dejligt, at jeg arbejder hjemme her i min opsigelsesperiode, så vi virkelig kan komme helt, helt tæt på hinanden.

Dexter bliver muligvis min allerstørste motivation nogensinde, for virkelig hurtigt at finde et job. Og hvis man ser på det på den måde, så er det jo meget godt.

Problemet er bare, at man mest ser Dexter, som er så øretæveindbydende træls, at ord faktisk ikke kan beskrive hende pt. Så hvis der er nogen der gerne vil lege hundesitter et par måneder eller år, så er det bare at sige til. Vi bringer gerne. Også til udlandet. Og ikke-landfaste øer.

Categories: Dexter

Valentinsdag? » « Girafgate must die!

2 Comments

  1. Du sender hende bare til Fyn, her er plads og overskud (læs: hundegård)! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑