The CityGirl

Claim et vejarbejde

Nu har jeg igennem de sidste fire måneder (mindst!) iagttaget mændene der arbejder nede på vejen. Eller der er sådan set ikke så meget at iagttage, for de er der stort set aldrig!

For fire måneders tid siden kom de en dag, huggede halvanden gade, brækkede den op, spærrede den af og gik igen. Så gik der ret lang tid før de kom igen. Sådan har det været hele perioden igennem.

I samme periode har man kunne finde ufattelig meget lignende arbejde rundt omkring i København. Vejarbejde der står bomstille.

Så jeg tænker, at et par gange om året, så mødes de her mennesker inde på Københavns Kommune (som jeg antager er tovholder på de her ting), og så får de at vide, hvor der skal laves noget – og så tager de ud og claimer så mange steder som muligt, for derefter at gå hjem og drikke kaffe.

For det giver jo mening, at hvis det er de samme ti personer, der skal lave ALLE de vejarbejder rundt omkring i byen, så kan de ikke nå det på samme tid. Specielt ikke når de kun arbejder to timer af gangen. Mellem 7 og 9 (but why?!). Det forstår jeg godt. Men må jeg komme med et lille, bitte indspark?

LAD DOG FOR HELVEDE VÆRE MED AT BRÆKKE GADEN OP OG INDDRAGE HALVDELEN AF OMRÅDETS PARKERINGSPLADSER, FØR I HAR ET HUL I KALENDEREN OG HAR TID TIL AT LAVE DET!!!!

Hvis der var blevet arbejdet effektivt på det her, er min vurdering, at det maks ville have taget to uger. De satte engang en seddel op om at de var færdige i uge 4. Jeg mener det var uge 4 i år. Jeg kan selvfølgelig have taget fejl og måske er de først færdige i uge 4 i 2043.

Så kære Københavns Kommune, I ringer bare hvis I mangler en art projektleder på jeres vejarbejder. Jeg søger jo alligevel nyt job og vil meget, meget gerne hjælpe jer!

Ellers ender det med at jeg går ned og claimer det vejarbejde og får det lavet færdigt.

Categories: københavn

Løgneord fra ende til anden » « Vælg kampen med omhu

4 Comments

 1. Hmm jeg hører hvad du siger. Men altså hvis vi skal blive ved det der med at vælge sine kampe, så tror jeg du skal lade den her glide. Jeg mener det er kommunen, det er al for indviklet at regne logikken ud. Bortset fra det så kunne det være mega sjovt bare at dække hullet til, smide afspærringen ind til siden og tage vejen i brug igen. Eller måske bare skrive en mail til hvem det end er der styrer den slags med besked om at uge 4 har været nu tager vi vejen i brug igen…
  Der må da være en eller anden form for forældelsesfrist på den slags?!

  • The CityGirl

   7. februar 2014 — 00:15

   Haha! Ja, jeg tror jo snildt jeg kan få det meste af vejen med på den idé! For jeg kan ikke være den eneste der er irriteret over det der slendrian der foregår dernede…
   Men hvis man skulle skrive, hvem skulle man så skrive til? Tænker umiddelbart, at det her er noget, som ingen vil tage ansvar for og alle bare sender aben videre….

 2. Det spøjse er, at i andre lande (ok i Japan, og måske ikke så mange andre steder i verden) kan de ordne vejarbejde lynsnapt OG om natten så folk stort set ikke bliver generet af det (på en eller anden måde formår de også at gøre det rimeligt stille)

  • The CityGirl

   9. februar 2014 — 11:09

   For en gangs skyld vil jeg gerne smide skattekroner efter en studietur, så de kan tage til Japan og lære, hvordan det skal gøres!

   PS. Dagen efter jeg skrev dette indlæg kom de og lavede det færdigt! Hurra! Jeg tager den fulde ære for det ;-) (og ærgrer mig over, at jeg så ikke havde skrevet indlægget lidt før).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑