The CityGirl

Absolut tystna!

Her gik jeg og troede, at al Dexters festfyrværkeri af neverending ballade stod for hendes egen regning. Og da hun her i dag satte kronen på værket ved at kaste sig over en sofahynde, og helt stille, mens jeg sad og arbejdede i køkkenet, møjsommeligt havde lavet et flot, fint hul i hjørnet, ophørte al tålmodighed.

Ja, det var ikke kønt, da jeg jagtede hende gennem lejligheden for at få fat på den lille møghund – og lydsporet er heller ikke noget der skal gengives, hvis der sidder sarte sjæle derude.

Med møghunden bundet fast i timeout, skrev jeg fluks en desperat mail til min hundetræner. For jeg gør jo alt det man skal gøre!

Nå, men så viser det sig, at jeg nok gør det for meget. At min lille møghund slet ikke kan kapere, at jeg nu arbejder hjemme og får ekstra opmærksomhed og kærlighed i hoved og røv, fordi det stresser hende (Citat hundetræner: “Overstimuleringer giver faktisk stress, CG… og måske er hun faktisk det! Ikke så tit jeg støder på den årsag til stress :) Det er ofte det modsatte….)
Faktisk forstyrrer jeg nok hendes formiddagslur etc. – og hunde der går ture over 3 timer om dagen dagligt kan godt kan udvikle stressrelaterede sygdomme. (Vi går ikke over 3 timer dagligt. Vi er jo ikke friluftsmennesker!)

Jeg er lidt fornærmet over, hvis det er min skyld, at hun er blevet fuldstændig vanvittig. Men et par mails frem og tilbage, så gav det faktisk ret god mening: Når en i forvejen crazy teenage-hund pludselig skal deale med ikke at have matriklen for sig selv otte timer om dagen, at hun får ekstra ture og måske også mangler lidt mere at bide i (det fine udvalg på en milliard ting er tydeligvis ikke nok…).

Jeg kan faktisk godt se logikken, og opskriften burde jo være lige til: Absolut tystna – og et par tusind flere ting hun kan bide i.
Eneste problem er bare, at jeg ikke rigtig ved hvordan jeg forsvinder op i den blå luft for at give hende absolut tystna….. Men det må jeg jo finde ud af: Alt for den lille dramaqueen.

Categories: Dexter

X-factor uden x-factor » « Kameliadamen

2 Comments

  1. Løsningen er da enkel: du må simpelthen flytte ud af lejligheden, så der er plads til Dexter! Hvad er du også lige for en hundeejer at give din hund stress! :-) (i den bedste mening godt nok)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑