Det er som om, at Gud pisser lidt i min latte i denne uge. Ikke at jeg vil være utaknemmelig eller noget, men kan han for fanden ikke finde nogen andre at genere??

Jeg mener, som om det ikke var nok med en syg grækerhund, så skulle han lige hælde sne og sjap udover torsdag og fredag. Og ligner jeg måske en der har vinterdæk på bilen? Så det show skal lige stoppes til mandag morgen. Tak.

Og så skal Apple også lige stoppe deres nazi-password regler. Bare fordi man har glemt sit kodeord, og man desperat prøver at få adgang til sin konto, så man igen kan få lov til at se Hulu, fordi man faktisk virkelig trænger til at ligge på sofaen i denne weekend, så kan man måske ikke lige overskue, at man skal nulstille og pis og lort bare fordi man har tastet forkert kode to gange. TO sølle gange! Og så skal man verificere og aflevere sin førstefødte og recitere de første tyve sider i Biblen – og så vil Hulu ikke noget, fordi koden er ændret.

Det er bare en lille smule nedslidende. Jeg vil bare gerne ligge på sofaen og restituere sammen med grækerhunden. Bare indhente den forgangne uges søvn og hjernekapacitet, så sindssygen ikke lurer så meget mere, og så vi allesammen er tilbage til normalen på mandag.

Det synes jeg ærlig talt ikke er for meget forlangt.