The CityGirl

Helvede, dit navn er udsalg

Nu skal alle de der vanvittige mennesker, der stiller sig i kø til Magasin d. 27. december holde op. De skal holde op med at være skøre, og de skal holde op med at tvinge os andre ud i deres crazy udsalgs-psykose.

For vi andre kan også godt lide at købe lidt på udsalg. Bare lidt. Og specielt hvis vi har fået et gavekort. Men vi kan egentlig godt lide selv at bestemme hvornår vi gør det.
Det kan vi ikke mere, fordi I åndssvage mennesker vælter igennem alle butikker og tager alt med jer på jeres vej, som var I en anden Herkules sne-storm.

Så jeg sad i går, og var længe om at tage mig sammen til at køre i Magasin. Faktisk havde jeg mentalt forberedt mig på det et par dage – og jo kun fordi at hvis ikke jeg nåede at komme afsted nu (som teknisk set allerede var for sent. Alt over d. 27/12 er teknisk set for sent), så ville ALT jo være væk.

Jeg brugte lidt over en time i Magasin og fantaserede mig tilbage til engang, hvor det var sjovt at shoppe. Dengang hvor jeg ikke blev tvunget til det, hvis jeg også ville have en bid af kagen, af mennesker, som ikke helmer og vil slå ihjel for en Pillivuyt tallerken med 50% rabat.

Jeg fik købt en sweater. Prøvede at finde lidt andet. Prøvede virkelig at mande mig op blandt Pillivuyt-folkets udsalgs-psykoser. For de bliver jo ved med at være der. Måske flytter de bare ind i Magasin fra d. 27. december og bliver der til den sidste tallerken er solgt?

Måske er de hyret af Magasin, så de sørger for, at vi andre ikke gider være der mens der er udsalg, og vil foretrække at betale fuld pris for en vare, bare vi ikke skal være omringet af sindssyge mennesker. Måske er de hyret af alle internet-butikker, så de sørger for, at al handel fremover foregår over nettet, alene og langt væk fra psykotiske mennesker. Måske er det en ny form for terror, for det fjerner i hvert fald al livsglæde og lyst til at leve

Jeg ved det ikke. Men jeg er i hvert fald ret færdig med at gå på udsalg i den virkelige verden.

Categories: shopping

That Awkward Moment X » « Snigende som en møgkælling i natten

7 Comments

 1. Webshopudsalg ftw.

 2. Kunne være skrevet af mig det indlæg… hader osse udsalg.

 3. Hmm. jeg var vist i Magasin omkring d. 27. Så vidt jeg husker var det ikke særligt slemt (men kan selvfølgelig være, at jeg var en af de udsalgshysteriske. Tror det dog ikke. Kom hjem kun med 2 par støttestrømper som ikke var på udsalg. Virker ikke så udsalgs-hysterisk tænker jeg) Måske venter alle de hysteriske til et par dage inde i januar?

  • The CityGirl

   9. januar 2014 — 21:17

   Måske du bare var der på det eneste gode øjeblik? Var der ikke selv, men har hørt historier…. Og de var ikke rare!
   Støttestrømper virker ikke som noget udsalgshysteriske køber – er du sikker på at du ikke også kom hjem med nogle Pillivuyt tallerkener? ;-)

   • Ingen Pillivut men jeg kiggede faktisk lidt på det selvom jeg egentlig er lidt allergisk overfor det mærke (noget med en familie der har været helt hysteriske med det og mig der har tænkt: det er jo bare porcelæn!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑