The CityGirl

Så blev det alligevel jul

Det er åndssvagt, det der maratonløb man foretager sig, bare for at sætte sig ned klokken 18 og spise en and. Nuvel, sådan skal det jo være. Reglen må nødvendigvis være, at man nærmest skal være topkvæstet inden man sætter sig ned og lader julefreden sænke sig. Måske også derfor man er så smadret efter sådan en aften, selvom man ikke er 4 år gammel og ved at dø af spænding.

Men jul på Nørrebro holder maks! Ingen lagde (særlig) mærke til den redesignede (by Dexter) julestjerne, ingen klagede over manglen på lakridsstænger i kræmmerhusene, men jublede til gengæld over afledningsmanøvren bestående af labre larver og pinnochio kugler.

Risengrøden var perfekt, alle fem mandler blev fundet, anden var som altid awesome og både Dexter og Verdens Mindste Hipster klarede aftenen i stiv arm. Ingen sammenbrud eller væltede træer. Godt nok lignede Dexter en hund i chok, da vi først begyndte at synge, og hun prøvede da også lidt at gå med rundt om træet, mens hun bebrejdende stirrede på mig og lignede en der mimede ordene: “Hvorfor gør vi det her?!”. Tilsidst lagde hun sig bare ind i sofaen. Hvilket man jo godt kan forstå. Det er sgu også noget crazy shit, som man bør tage afstand fra.

Og bedst som jeg sad og hyggede mig med min voksne “bunke” julegaver og et glas vin, fik jeg stukket årets nok særeste, men også bedste, gave i hånden. Mine forældre gi’r sgu en sterilisation af Dexter! Hurra!
Bevares, man er gammel, når man bliver glad for sådan en gave – og jeg medgiver at selvom den både var til Dexter og jeg, så er jeg nok den der er mest glad for den. Faktisk forlod Dexter stuen, da jeg forklarede hende hvad der var los.

Og så har man ligesom bare fået alt. Når gavebunken indbefatter en sterilisation af hund samt et armbånd lavet af Verdens Mindste Hipster (inklusiv tre perler fra Nissen!!!), så kan man vist ikke ønske sig mere.

Julefreden er officiel nu officiel på Nørrebro. Tilbage er der kun at lægge sig på sofaen resten af julen og se 2. sæson af Homeland.

Categories: jul

En raket i den ene hånd og en hvalp i den anden » « Hvor mange takker har en stjerne egentlig?!

2 Comments

  1. Glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑