The CityGirl

Nøjagtig 2 timer

Jeg har lige købt den sidste julegave. I skrivende stund.
Helt til det sidste prøvede jeg stædigt at tro på, at et sted mellem nu og d. 24. ville jeg lige få tid til at tage ind i Torvehallerne og roligt og overskudsagtigt sammensætte den perfekte, personlige gave.

Klokken 22.50, da jeg kom hjem fra arbejde, ramte erkendelsen mig. Det bliver der ikke tid til. Hvis jeg overhovedet får noget som helst alenetid mellem nu og d. 24. ved vi jo godt allesammen, at det bliver brugt på at sove til samme afsnit af Breaking Bad, som jeg har forsøgt at se de sidste tre dage.

Og jeg ved ikke hvorfor jeg naivt tror på det hvert år, at jeg på et eller andet tidspunkt finder tid til at gå overskudsagtigt rundt og købe julegaver. Tror på, at jeg er det der overskudsagtige menneske, der bruger timevis på at finde de helt rigtige gaver, når det hvert år ender med det samme.

Hvert år ender det med, at jeg finder lige nøjagtig 2 timer, hvor jeg ikke er ved at dø. Og kun 2 timer – for efter det, ER jeg ved at dø.
Men 2 timer er også lige akkurat nok til at gå i BR og kaste 500 kroner over disken, gå i Magasin og miste overblikket over, hvad man egentlig har brugt og slutte af med at konvertere den helt perfekte, personlige, overskudsagtige gave til en bog, købt på nettet, der bliver leveret i Swipbox.

Og når jeg så hvert år, har nået den erkendelse, så kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvem de der overskudsagtige mennesker er? Dem som har tid til at bruge oceaner af tid på julegaver. De kan i hvert fald hverken have et job eller en familie. De to ting hapser jo 2/3 af december. Eller findes der et parallelunivers i december, hvor døgnet har tusind milliarder timer? For så vil jeg godt have adgang til det. Giver gerne alle mine 2-timers gaver i bytte for at få del i det univers.

Categories: jul

Hvor mange takker har en stjerne egentlig?! » « Gå nu hjem, Latifa!

2 Comments

  1. Jeg er en af dem der nok ses som overskudsagtig, da jeg købte den første gave allerede i december, og sluttede i går med den sidste. Stille og roligt gennem december uden julestress.
    Jeg fatter ikke folk gider ræse/stresse rundt for at købe gaver, og hvorfor det hele er endt i en MIG-mentalitet, for slet ikk at tale om de gaver der i dag bliver givet… Børn der som 2-4 årige får iPads??? Hvad er det lige de børn skal have den dag de skal konfirmeres??

  2. Jeg er rimelig overskudsagtig mht gaver men jeg har faktisk heller ikke ret mange jeg køber gaver til. Det hjælper en del. Dog har jeg lidt krise over, at jeg får min søsters gave leveret på kontoret. Havde ikke lige tænkt på, at pakken bliver leveret i dag eller mandag og jeg gik på juleferie i går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑